Τα πιο περίεργα σπίτια για διακοπές μέσω Airbnb στο Ηνωμένο Βασίλειο - Δείτε φωτογραφίες

Ο γίγαντας της ενοικίασης διακοπών Airbnb διαθέτει μερικές -πραγματικά- ιδιόμορφες προσφορές και έχει δεσμευτεί να χαρίσει 80.000 λίρες σε 100 δημιουργικούς ανθρώπους που μπορούν να μετατρέψουν το ενοικιαζόμενο κατάλυμα διακοπών τους σε έναν ονειρικό προορισμό

Έχετε ποτέ φανταστεί να κοιμηθείτε στο κρεβάτι της Ginger Spice ή να περάσετε τη νύχτα σε ένα UFO; Ή ίσως η ιδέα σας για τις τέλειες διακοπές να είναι ένα ταξίδι στη «μέση του πουθενά» για να μείνετε σε ένα σπίτι χόμπιτ. Υπάρχουν εκατοντάδες παράξενες και θαυμάσιες ενοικιαζόμενες κατοικίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, που μπορούν να μετατρέψουν μια απλή διαμονή σε παραμύθι ή ακόμη και σε ταξίδι στο διάστημα.

Ο γίγαντας της ενοικίασης διακοπών Airbnb διαθέτει μερικές -πραγματικά- ιδιόμορφες προσφορές και έχει δεσμευτεί να χαρίσει 80.000 λίρες σε 100 δημιουργικούς ανθρώπους που μπορούν να μετατρέψουν το ενοικιαζόμενο κατάλυμα διακοπών τους σε έναν ονειρικό προορισμό.

Το αυθεντικό λεωφορείο Spice Bus από την ταινία Spice World του 1997

Το Spice Bus

Ο ιπτάμενος δίσκος

Θέλετε μια νύχτα που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο; Τότε θα λατρέψετε αυτόν τον ιπτάμενο δίσκο.

Οι επισκέπτες μπορούν να φανταστούν πώς θα ήταν μια απαγωγή από εξωγήινους σε αυτό το μοναδικό ενοικιαζόμενο δωμάτιο διακοπών, το οποίο έχει διαμορφωθεί με βάση ένα UFO.

Διαθέτει διαστημικά κράνη, φωτισμό νέον, τουαλέτα σε σχήμα Tardis, υδρομασάζ κ.ά. 

Το σπίτι... UFO

Ο ανεμόμυλος

Αυτός ο γραφικός βικτοριανός ανεμόμυλος είναι γεμάτος γοητεία και θα υπήρχε σίγουρα σε ένα παραμύθι της Disney. Το Old Smock Mill στο μικροσκοπικό χωριό Benenden του Κεντ, διαθέτει γαλλικό kingsize κρεβάτι και χάλκινη μπανιέρα. Η ενοικίαση του ακινήτου για ένα Σαββατοκύριακο κοστίζει περίπου 400 λίρες. Η ελάχιστη διαμονή είναι δύο διανυκτερεύσεις.

Ο ανεμόμυλος

Πηγή: skai.gr