Survivor: Δεν χάνουν επικοινωνία οι Διάσημοι – Έξαλλη η Ασημίνα

Μπορεί στα έπαθλα ασυλίας και φαγητού οι δύο ομάδες στο Survivor να ανταλλάσσουν συχνά τα πρωτεία, σε ότι όμως αφορά τα έπαθλα επικοινωνίας, η κόκκινη υπεροχή είναι εξόφθαλμη και στατιστικά αδιαμφησβήτητη. Στο αγώνισμα της Τρίτης οι Διάσημοι έπαιζαν για το επόμενο σκαλί των επάθλων επικοινωνίας που ήταν βίντεο από φίλους και συντρόφους.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος οι Διάσημοι ήταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν απειλήθηκαν ποτέ, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της Ασημίνας.

Η παίκτρια των Μπλε φαίνονταν να παλεύει μόνη να γλιτώσει την ομάδα της από ένα ακόμα ναυάγιο σε έπαθλο επικοινωνίας. Παρά της φωνές της, ο πάγκος των Μαχητών δεν βρήκε ποτέ τον παλμό που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τους έχει δώσει την ώθηση για μεγάλα αποτελέσματα. 

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος η Ασημίνα ήταν απαρηγόρητη και ξέσπασε σε κλάματα στη σκέψη ότι ο αγαπημένος της , Χρήστος Δάντης, της έχει στείλει κάποιο τραγούδι, αλλά εκείνη δεν θα το δει ακόμα εξαιτίας της ήττας της ομάδας της.

Ακόμη και μετά την επιστροφή των Μπλε στην Καλύβα τους, το βουνό δεν μπορούσε να ησυχάσει, και ζήτησε τα ρέστα από τους συμπαίκτες της για την αδράνεια του πάγκου.

Από την άλλη οι διάσημοι απόλαυσαν τα βίντεο των αγαπημένων τους μαζί με φαγητό, και φάνηκε να διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Πηγή: skai.gr