Κλείσιμο

Survivor: Οριστική αποβολή του Κατσαούνη – Άδοξο τέλος για τον αψύ Θεσσαλό

Τέλος εποχής τσακατσούκα στο Survivor, μετά την απόφαση της παραγωγής να τιμωρήσει με την εσχάτη των ποινών τον παίκτη των Κόκκινων.

Ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί προσβλήθηκε από μία υβριστική φράση του.

Τι κι αν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον συνετίσουν, εκείνος δεν άκουγε τίποτα και προσπαθούσε να χτυπήσει τον μισθοφόρο των Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός είχε αποβάλει προσωρινά τον Θεσσαλό, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση.

Στο Συμβούλιο της Κυριακής ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής για οριστική απομάκρυνση του Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Η απόφαση αυτή συνάδει με την προειδοποίηση που είχε δώσει στους παίκτες ο Λιανός μετά το περιστατικό ανάμεσα σε Στάθη και Τάκη. 

Ο Κατσαούνης μάλιστα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είχε έναν έντονο καυγά που πήγε να ξεφύγει με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο παίκτης από τα Φάρσαλα είχε από νωρίς ξεχωρίσει στο παιχνίδι για τον έντονο χαρακτήρα του, το ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τις ικανότητές το στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Με την πράξη του να επιτεθεί στον Τάκη, δεν άφησε περιθώριο στην παραγωγή, και παράλληλα αδίκησε τη μέχρι και πριν από τον μοιραίο καυγά, παρουσία του στο παιχνίδι.


 

Πηγή: skai.gr