Στη ΜΕΘ μετά από βουτιά στο κενό ο μπόντι μπίλντερ που υποδύθηκε τον Σβαρτσενέγκερ- Φωτό - Βίντεο

Τον αποκαλούσαν Arnold 2.0. Λίγα χρόνια πριν η λεγόμενη "δεύτερη έκδοση" του Άρνολντ, ο 31χρονος Αυστραλός μπόντι μπίλντερ και «ινφλουένσερ» Κάλουμ φον Μόγκερ φαινόταν να τα έχει όλα. Νέος, ωραίος και με προοπτική να πρωταγωνιστήσει στο μπόντι μπίλντινγκ, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα, ο 31χρονος έφθασε να υποδυθεί τον "πολύ" Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στα νιάτα του στην ταινία BIGGER (σε ένα B movie πάντως) καθότι όλοι συνέκριναν την εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του Αυστραλιανού με αυτή του Αυστριακού.

Από τότε όμως μεσολάβησαν πολλά ατυχήματα σε ανόητα ριψοκίνδυνα κόλπα για χάρη της κάμερας που έβαλαν στον "πάγο" την καριέρα του ως μπόντι μπίλντερ προκαλώντας του αχρείαστους τραυματισμούς. Ο Κάλουμ φον Μόγκερ "τραυμάτισε" παράλληλα και την "σταδιοδρομία" του ως ινφλουένσερ με ανεξήγητες εκ πρώτης όψης συμπεριφορές και μπλεξίματα με το νόμο. Την περασμένη Παρασκευή, ο Αυστραλός, τον οποίο οι γονείς του αποφάσισαν να διώξουν από το σπίτι τους λόγω της βίαιας συμπεριφοράς του, φέρεται να έκανε βουτιά στο κενό περνώντας μέσα από το τζάμι της κατοικίας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρό χτύπημα στη σπονδυλική στήλη αλλά και τραυματισμούς από τα τζάμια. Η κοινότητα του μπόντι μπίλντινγκ, αλλά και ο χώρος του θεάματος έχει συγκλονιστεί.


"Όπως όλοι άνθρωποι έχω τις καλές μέρες μου και τις κακές μέρες μου" είχε γράψει στο Instagram επικαλούμενος σχετική δήλωση του ηθοποιού Πολ Γουόκερ που σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 2013.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΜΕΘ