Στέψη βασιλιά Καρόλου: Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ - Η άψογη Σάρλοτ και ο Λούις που... βαρέθηκε (Φωτογραφίες)

Τα χαριτωμένα πριγκιπόπουλα Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις έφτασαν στο Αββαείο του Γουέστμίνστερ για την ιστορική τελετή

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις έκλεψαν σίγουρα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στην τελετή στέψης του Καρόλου Γ', μια τελετή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον χθες στους δημοσιογράφους και τα τρία παιδιά είχαν ιδιαίτερη αγωνία για τη σημερινή τελετή και ήταν χαρούμενα. 

ΣΤΕΨΗ

Τα χαριτωμένα πριγκιπόπουλα Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις έφτασαν στο Αββαείο του Γουέστμίνστερ για την ιστορική τελετή ξεχωριστά, καθώς ο Τζορτζ συμμετείχε στο τελετουργικό.

στεψη

στεψη

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις περπάτησαν προς το Αβαείο του Γουέστμινστερ κρατώντας το ένα το χέρι του άλλου με τη Σάρλοτ να έχει αναλάβει να κρατά τον Λούις σε τάξη. Ωστόσο, ο μικρός πρίγκιπας κάποια στιγμή βαρέθηκε και δεν σταμάτησε να χασμουριέται.

στεψη

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα και κάπα από τον σχεδιαστή Alexander Mc Queen κλέβοντας τις αντυπώσεις με την άψογη συμπεριφόρα της. 

Από την άλλη ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε σημαντικό ρόλο στη στέψη του παππού του και φόρεσε επίσημη στολή.

στεψη

στεψη

στεψη

Πηγή: skai.gr