Κλείσιμο

Σκηνοθέτησε την κηδεία του για να κάνει τους συγγενείς του να νοιαστούν

Για να κάνει μάλιστα εντελώς πιστευτή την είδηση του θανάτου του, έβαλε στο κόλπο τη σύζυγό του και τα παιδιά.

«Έστησε» την κηδεία του για να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του που δεν νοιάζονταν για τον ίδιο.

Ο λόγος για τον 45χρονο Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο ο οποίος έστησε όλο αυτό το θλιβερό σκηνικό και μάλιστα ανέβασε και τα σχετικά βίντεο στο TikTok προκαλώντας ποικίλλες αντιδάσεις.

Για να κάνει μάλιστα εντελώς πιστευτή την είδηση του θανάτου του, έβαλε στο κόλπο τη σύζυγό του και τα παιδιά.

Μια από τις κόρες του έκανε ανάρτηση στα social media γράφοντας «καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

Η «κηδεία» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιέγη. Έκπληκτοι οι συγγενείς σε κάποια στιγμή είδαν ξαφνικά τον 45χρονο να εμφανίζεται μπροστά τους αφού έφασε με ελικόπτερο.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

Τα βίντεο προκάλεσαν αντιδράσεις με αρκετούς να κατηγορούν τον Μπέρτεν για «κακό αστείο» και τον ίδιο να υποστηρίζει οτι «έστησε» την κηδεία του γιατί «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι' αυτό ηθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».
 

Πηγή: skai.gr