Ρώσος στρατιώτης παίρνει άδεια από τη σύζυγό του για να... βιάσει Ουκρανές!

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Σε μία άκρως σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησαν δημοσιογράφοι του Russian Service and Schemes του RFE/RL, στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος, σχετικά με συνομιλίες ενός Ρώσου στρατιώτη και της συζύγου του.

Ειδικότερα, το ζευγάρι αποκαλύφθηκε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία συζητούσε σχετικά με τους βιασμούς Ουκρανών γυναικών από Ρώσους στρατιώτες.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, την οποία οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας στην περιοχή Χερσώνα στο νότιο σημείο της χώρας είπαν ότι υπέκλεψαν, ακούγεται μια γυναίκα να δίνει άδεια σε έναν άνδρα να βιάσει Ουκρανές. «Ναι, το επιτρέπω. Απλώς φορέστε προφυλακτικά», λέει η γυναίκα, ενώ ακούγονται και γέλια στις συζητήσεις.

Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο Oryol της Ρωσίας, μια πόλη περίπου 350 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας, το ζευγάρι με το επίθετο Μπικόφσκι μετακόμισε στην Κριμαία λίγα χρόνια αφότου η Ρωσία κατέλαβε τη χερσόνησο από την Ουκρανία. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μητέρας του Ρώσου στρατιώτη, δείχνουν ότι είναι μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας.

Όταν η ερευνητική ομάδα επικοινώνησε με τον στρατιώτη, ο Μπικόφσκι επιβεβαίωσε την ταυτότητά του και είπε ότι βρισκόταν στη Σεβαστούπολη, το λιμάνι της Κριμαίας όπου εδρεύει ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι ήταν ο άντρας που τηλεφώνησε και ακούγεται η φωνή του να συζητάει για τους βιασμούς. Από την πλευρά της η σύζυγός του ανέφερε πως ο άνδρας της όντως βρισκόταν στη Σεβαστούπολη, λέγοντας ότι τραυματίστηκε και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Και οι δύο αρνήθηκαν να απαντήσουν σε άλλες ερωτήσεις που τους έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Παρά την άρνηση των Μπικόφσκι, η φωνή του και η φωνή της συζύγου του ταιριάζουν με αυτές που ακούστηκαν στην κλήση που είχαν υποκλέψει οι ουκρανικές υπηρεσίες της Ουκρανίας. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται μετά τις δεκάδες καταγγελίες από Ουκρανές ότι βιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Πηγή: skai.gr