Κλείσιμο

Ρωσία: Συνταγματάρχης βρέθηκε νεκρός - Οι αρχές λένε ότι αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος 5 φορές

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών, πήγε στο γραφείο του όπως πάντα, αλλά λίγο μετά ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί. 

Θρίλερ στη Ρωσία με τη νέα αυτοκτονία Ρώσου αξιωματούχου, αυτή τη φορά ενός συνταγματάρχη.

Ο λόγο για τον 44χρονο Βαντίμ Μπόικο (φωτό), ο οποίος είχε άμεση εμπλοκή στην διαδικασία της μεγάλης επιστράτευσης του Βλαντίμιρ Πούτιν για να ενισχυθούν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία και βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, με πέντε σφαίρες στο στήθος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της διακεκριμένης Ανώτερης Ναυτικής Σχολής Μακάροφ στο Βλαδιβοστόκ.

Ρωσία

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών, πήγε στο γραφείο του όπως πάντα, αλλά λίγο μετά ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί, και βρέθηκε νεκρός. 

Η ιστορία της αυτοκτονίας αμφισβητείται έντονα, καθώς ο συνταγματάρχης φέρεται να κατόρθωσε να… αυτοπυροβοληθεί στο στήθος πέντε φορές, ενώ δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται ότι η μερική επιστράτευση θεωρήθηκε για πολλούς Ρώσους αποτυχημένη, καθώς σημειώθηκαν πολλά προβλήματα, και ο ίδιος ο Πούτιν παραδέχθηκε ότι επιστρατεύθηκαν λάθος άτομα. 

Ρωσία

Πηγή: skai.gr