Κλείσιμο

ΗΠΑ: Η στιγμή που μια σύγχρονη Λάσι σώζει 6χρονο από άγριο σκύλο - Δείτε Βίντεο

Ενόσω ο επίδοξος επιτιθέμενος πλησιάζει, ο  γερμανικός ποιμενικός ονόματι «Τανκ» απομακρύνει το αγόρι και έρχεται αντιμέτωπος με τον «άγριο αντίπαλό του», πριν έρθουν… τετράποδες ενισχύσεις - Το βίντεο προβλήθηκε σχεδόν 45 εκατ. φορές στο TikTok

Δραματικό βίντεο με μια… σύγχρονη Λάσι να σώζει τον 6χρονο γιο των κηδεμόνων της από την επίθεση του σκύλου ενός γείτονα είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Το βίντεο, που προβλήθηκαν σχεδόν 45 εκατομμύρια φορές στο TikTok, δείχνει έναν γερμανικό ποιμενικό ονόματι «Tank» να παίζει ανέμελα με τον νεαρό φίλο του μπροστά από το σπίτι τους στη Φλόριντα.

Ξαφνικά, ένας μαύρος σκύλος τρέχει προς το μέρος τους απειλητικά — με το Tank να μπαίνει αμέσως σε... λειτουργία άμυνας.




Ενόσω ο επίδοξος επιτιθέμενος πλησιάζει, ο Τανκ απομακρύνει το αγόρι και έρχεται αντιμέτωπος με τον «άγριο αντίπαλό του». 

Ο Τανκ δαγκώνει το επιθετικό ζώο και το καταδιώκει μέχρι να βρεθεί σε ασφαλή απόσταση – ενώ γυρίζει το κεφάλι για να βεβαιωθεί ότι το αγόρι που έσωσε είναι εκτός κινδύνου.

«Τετράποδες ενισχύσεις»

Δεν ήταν ωστόσο ο μόνος ήρωας, με το άλλο σκυλί της οικογένειας, ένα πίτμπουλ, να καταφθάνει για να βοηθήσει να αντιμετωπίσει την απειλή. Η μαμά του αγοριού τρέχει έξω και παίρνει τον γιο της.

Ο μητέρα του αγοριού ανέφερε ότι «ο σκύλος του γείτονά μας επιτέθηκε ξαφνικά στον γιο μου χθες το βράδυ και ο Tanky μου τον έσωσε από δαγκώματα ή τα χειρότερα».
 
Πηγή: nypost.com