Κλείσιμο

Πυροβολισμοί στο Λάνγκλεϊ του Καναδά: Άνδρας κυκλοφορούσε στον δρόμο και σκότωνε άστεγους - Πολλοί νεκροί

Λευκός άνδρας με σκούρα μαλλιά και καφέ τζάκετ ο ύποπτος που συνελήφθη - Είχαν ειδοποιηθεί οι κάτοικοι να μείνουν στα σπίτια τους

Ασύλληπτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Λάνγκλεϊ του Καναδά. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένας άνδρας κυκλοφορούσε στους δρόμους και σκότωνε άστεγους, με συνέπεια να καταγραφούν πολλά θύματα μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η επίθεση ήταν στοχευμένη. Στο στόχαστρο του δράστη ήταν άστεγοι που κοιμόντουσαν στους δρόμους, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που ώθησε τον δράστη στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Νωρίτερα υπήρξαν αναφορές για πολλαπλούς πυροβολισμούς στο κεντρικό σημείο της πόλης, στη Βρετανική Κολουμπια. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός υπόπτου.

Ο ύποπτος είναι λευκός άνδρας με σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε ένα καφέ τζάκετ.

Η αστυνομία έστειλε αμέσως μήνυμα στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, προκειμένου να είναι ασφαλείς για όση ώρα διεξάγεται έρευνα.

Μήνυμα στους κατοίκους του Λάνγκλεϊ στον Καναδά

Στο σημείο σηκώθηκαν ελικόπτερα για τον εντοπισμό του δράστη και τον συντονισμό των δυνάμεων της αστυνομίας. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας ύποπτος.

Πηγή: skai.gr