Πρώτο μήνυμα Πριγκόζιν από την ανταρσία - Υπόσχεται νίκες στο μέτωπο

Σημεία ζωής έδωσε τη Δευτέρα ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος με φωνητικό μήνυμα, ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της πρόσφατης αποτυχημένης ανταρσίας του

Σημεία ζωής έδωσε τη Δευτέρα ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος με φωνητικό μήνυμα, ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της πρόσφατης αποτυχημένης ανταρσίας του, σύμφωνα με το Politico.

«Θέλω να καταλάβετε ότι η «Πορεία Δικαιοσύνης» μας είχε στόχο την εξουδετέρωση των προδότων και την κινητοποίηση της κοινωνίας μας», είπε ο Πριγκόζιν, στο φωνητικό μήνυμα διάρκειας 41 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στο Telegram. «Στο εγγύς μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα δείτε τις επόμενες νίκες μας στο μέτωπο. Ευχαριστώ παιδιά!"

Στην τελευταία δήλωση που δημοσιεύτηκε στα δικά του κανάλια στο Telegram στις 26 Ιουνίου, ο επικεφαλής της Wagner είχε πει ότι έδωσε εντολή στους άντρες του να επιστρέψουν στη βάση για να αποτρέψουν ένα λουτρό αίματος.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξαντερ Λουκασένκο επιβεβαίωσε ότι ο Πριγκόζιν έφτασε στη Λευκορωσία την περασμένη Τρίτη, ωστόσο παραμένει ασαφές το πού βρίσκεται.
 

Πηγή: skai.gr