Πρώην πράκτορας KGB για Πούτιν: Έχει άνοια και τον συγκρίνω με τον Στάλιν

Πρώην πράκτορας της KGB που αυτομόλησε στη Δύση εκτιμά, μιλώντας στην The Sun, συγκρίνει ανοικτά τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιωσίφ Στάλιν κι εκτιμά πως ο Πούτιν είναι πιθανό να πάσχει από Πάρκινσον και άνοια πρώιμου σταδίου.

Παράλληλα τονίζει ότι ακόμη και τα μέλη του στενού κύκλου του μπορεί να "βρίσκονται στο σκοτάδι" σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μπόρις Καρπίτσκοφ, πρώην πράκτορας της KBG που έγκατέλειψε τη Ρωσία, δηλώνει πως ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν «τρελός» και είχε «εμμονή με παρανοϊκές ιδέες».

Ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν επιμένει ότι η υγεία του Πούτιν είναι «άριστη», αλλά έχουν εμφανιστεί αρκετά βίντεο και φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να αντιμετωπίζει ζητήματα με την υγεία του.

«Δεν είμαι γιατρός ο ίδιος..αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολυάριθμες σωματικές παθήσεις - πιθανώς από αθλητικούς τραυματισμούς στα νεανικά του χρόνια», πρόσθεσε.

"Αυτό είναι μαζί με ορισμένα ζητήματα που επηρεάζουν τους ηλικιωμένους - όπως η άνοια στα αρχικά στάδια."

Ο Kάρπιτσοφ είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι γνωστός στον κύκλο του ως εμμονικός με τις λεπτομέρειες και είναι γνωστό ότι θυμάται πρόσωπα και συνομιλίες με τρομακτική ακρίβεια.

«Είναι τόσο καχύποπτος και τόσο εμμονικός με τις παρανοικές ιδέες του που μπορεί πλέον να συγκριθεί με τον τύραννο του Στάλιν», πρόσθεσε.

Πηγή: Τhe sun