Προειδοποίηση Μεντβέντεφ: Τα σημερινά πυραυλικά πλήγματα στην Ουκρανία ήταν μόνο η αρχή

«Στόχος των μελλοντικών μας ενεργειών, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι η πλήρης διάλυση του πολιτικού καθεστώτος της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας

«Το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε. Θα ακολουθήσουν κι άλλα» προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μέσω telegram υποστηρίζοντας πως τα σημερινά πυραυλικά πλήγματα ήταν μόνο η αρχή.

«Θα εκφράσω την προσωπική μου θέση. Δεν μπορώ να μην το αναφέρω τώρα. Το ουκρανικό κράτος στην τρέχουσα διαμόρφωση του με το ναζιστικό πολιτικό καθεστώς θα αποτελεί μια συνεχή, άμεση και ξεκάθαρη απειλή για τη Ρωσία» συνέχισε.

«Ως εκ τούτου, εκτός από την προστασία του λαού μας και την προστασία των συνόρων της χώρας, στόχος των μελλοντικών μας ενεργειών, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι η πλήρης διάλυση του πολιτικού καθεστώτος της Ουκρανίας» κατέληξε.

Οι δηλώσεις του Ντμίτρι Μεντβέντεφ έρχονται την ώρα που η Ρωσία σφυροκοπά το Κίεβο αλλά κι άλλες ουκρανικές πόλεις από το πρωί της Δευτέρας. 

Πηγή: skai.gr