Πόλεμος στην Ουκρανία: Την Τετάρτη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις - Με συμμετοχή Μπάιντεν η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ - Live όλες οι εξελίξεις

Την Τετάρτη συνεχίζονται οι ρωσοουκρανικές διαπραγματεύσεις όπως ανακοίνωσε ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας και διαπραγματευτής Μιχαΐλο Ποντολιάκ, δίνοντας παράταση στην αγωνία  της διεθνούς κοινότητας για λύση. Ο Ουκρανός αξιωματούχος αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση, αλλά επιμένει ότι υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. 

Αυτό το live ολοκληρώθηκε. Αν θέλετε, να συνεχίσετε να παρακολουθείτε live όλες τις εξελίξεις πατήστε εδώ. 

Στο μεταξύ, Ευρωπαίος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι η σύνοδος Κορυφής της ΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει παρουσία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν,  όπως και η Σύνοδος του ΝΑΤΟ.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια απεγκλωβισμού του Έλληνα προξένου στη Μαριούπολη, την ώρα που η πόλη βρίσκεται σε απελπιστική ανθρωπιστική κρίση.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι έχουν τον έλεγχο στη Χερσώνα, ενώ οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς στο Κίεβο τα ξημερώματα ανέρχονται πλέον σε πέντε. 


 

Παρακαλώ περιμένετε...