Κλείσιμο

Σοκαριστική σύγκριση: Δύο φωτογραφίες του Ζελένσκι- Πριν αρχίσει ο πόλεμος και μετά 40 μέρες

Σοκάρει η σύγκριση δύο φωτογραφικών πορτρέτων του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί, το ένα πορτρέτο είναι λίγο πριν αρχίσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, και το άλλο, του Γαλλικού Πρακτορείου στην 40η μέρα της εισβολής, κατά την επίσκεψή του στη Μπούκα, όπου διαπράχθηκαν ρωσικές θηριωδίες κατά αμάχων. Σημειώνεται ότι ανάλογα φωτογραφικά πορτρέτα έχουμε δει πολλές φορές, όπως ενός σοβιετικού στρατιώτη πριν και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και του Αβραάμ Λίνκολν πριν και μετά τον αμερικανικό εμφύλιο. 
 
Να τερματιστούν τα «εγκλήματα πολέμου» της Ρωσίας στη χώρα του ζήτησε ο ουκρανός πρόεδρος κατά το βραδινό διάγγελμά του και προειδοποίησε ότι ο αριθμός των θυμάτων στις πόλεις που απελευθερώθηκαν, μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερος.

«Παρέχουμε τη μέγιστη πρόσβαση στους δημοσιογράφους στη Μπούκα και σε άλλες χώρες που απελευθερώθηκαν στην Ουκρανία. Σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Και ενδιαφερόμαστε να είναι εδώ εκατοντάδες δημοσιογράφοι. Όσο περισσότεροι γίνεται! Για να δειξουν στον κόσμο τι έχει κάνει η Ρωσία», τόνισε ο Ζελένσκι.

Πηγή: skai.gr