Πιλότος που εντόπισε το UFO Tic Tac: Δεν υπάκουγε στους νόμους της φυσικής

Έσπασε τη σιωπή του μετά από 15χρόνια ο Αμερικανός πιλότος που κατέγραψε σε κάμερα το αντικείμενο, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «UFO Tic Tac», τον Νοέμβριο του 2004. Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε το 2017 και επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Πεντάγωνο στις αρχές του 2019. Οι Αμερικανοί αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ιδέα τι είδους αντικείμενο έχει καταγραφεί στο βίντεο. Ωστόσο, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι κάποιο καιρικό φαινόμενο, αντικείμενο κατασκευασμένο από άνθρωπο ή πουλιά. 

Το αντικείμενο «δεν συμπεριφερόταν εντός των νόμων της Φυσικής. Κινούνταν από τα 50.000 στα 100 πόδια μέσα σε δευτερόλεπτα, γεγονός που δεν είναι δυνατόν», είπε ο πιλότος. 
Και συνέχισε: «Εκείνο που ξεχώρισε για΄μένα περισσότερο ήταν το πόσο αλλοπρόσαλλα κινούνταν. Και αυτό που εννοώ με το αλλοπρόσαλλο είναι ότι οι αλλαγές του υψομέτρου του, η ταχύτητα και η όψη του ήταν απλά αντίθετες με οτιδήποτε άλλο είχα συναντήσει όταν πετούσα κόντρα σε άλλους εναέριους στόχους».

«Εάν υπάκουγε στους νόμους της Φυσικής σαν ένα κανονικό αντικείμενο που θα συναντούσες στον ουρανό, ένα αεροσκάφος ή έναν πύραυλο cruise ή κάποιο άλλο ιδιαίτερο αντικείμενο για το οποίο η κυβέρνηση δεν σου έχει μιλήσει αυτό θα ήταν πιο λογικό για’ μένα. Το κομμάτι που τράβηξε την προσοχή μας ήταν ότι δεν συμπεριφερόταν εντός των κανονικών νόμων της Φυσικής», ανέφερε ο πιλότος. 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: UFO ΗΠΑ