Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Πελέ - «Δεν υπάρχει κάτι έκτακτο», διαψεύδει τις φήμες η κόρη του

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να ρυθμίσουν τις δοσολογίες των φαρμάκων που λαμβάνει για τον καρκίνο, δήλωσε η Κέλι Νασιμέντο

Έντονη φημολογία για την υγεία του ποδοσφαιρικού θρύλου της Βραζιλίας Πελέ αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, αναγκάζοντας την κόρη του Κέλι, να προχωρήσει σε διάψευση για την κατάσταση του πατέρα της, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κάτι το έκτακτο».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο διότι αισθάνθηκε ένα πρήξιμο. Η κόρη του διευκρίνισε ότι εισήχθη μόνο για έναν έλεγχο, καθώς ο πατέρας της είναι καρκινοπαθής και ακολουθεί ειδική αγωγή με φάρμακα.

Λίγα λεπτά αφότου προέκυψε η πληροφορία ότι ο Πελέ εισήχθη επειγόντως στη Βραζιλία λόγω «γενικού οιδήματος», η κόρη του Βραζιλιάνου θρύλου δήλωσε ότι ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο αλλά ότι «είναι εκεί για κάποιους ελέγχους».

Σε δηλώσεις που αναπαράγει η GloboEsporte, η Kely Nascimento εξήγησε: «Γεια σας φίλοι. Τα ΜΜΕ τρελαίνονται ξανά. Ο πατέρας μου νοσηλεύεται, ρυθμίζουν τα φάρμακά του (...) Δεν υπάρχει έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη».

«Είναι εκεί για κάποιες μηνιαίες εξετάσεις που έκανε από τότε που διαγνώστηκε με την ασθένεια», εξήγησε.

Ο Πελέ υποβλήθηκε σε αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε μπαίνει και βγαίνει στο νοσοκομείο για θεραπεία σε τακτική βάση.
 

Πηγή: skai.gr