Κλείσιμο

Παύλος Γλύξμπουργκ: Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τη χώρα μας να προχωρήσει» δηλώνει ο Παύλος στην πρώτη επίσημη συνέντευξή του μετά το θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου

«Δεν πρόκειται να αναλάβω κανέναν επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος - Αλέξιος» σημειώνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην πρώτη επίσημη συνέντευξή του μετά το θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου στο γαλλικό περιοδικό POINT DE VUE

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τη χώρα μας να προχωρήσει» δηλώνει ο Παύλος. 

«Κληρονόμησα τον ρόλο αυτό από τον πατέρα μου, χωρίς να συνδέεται με καμία ευθύνη σε κρατικό επίπεδο, μόνο σε οικογενειακό. Ο ρόλος μου θα είναι να διατηρήσω το παράδειγμα της οικογένειας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κρατάμε ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας» επισημαίνει σύμφωνα με τον Ανδρέα Μέγο. 

«Δεν θα αλλάξω ποτέ την στάση μου. Ο κόσμος θα με βλέπει όπως είμαι: ο αρχηγός της οικογένειας, αλλά εξακολουθώ να είμαι ο Παύλος για όλους» δηλώνει. 

Για τον γιο του Κωνσταντίνο – Αλέξιο αναφέρει ότι «το μόνο που μπορώ να του προτείνω είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του παππού του, να είναι καλός άνθρωπος, όπως ελπίζω να είμαι και εγώ». 

Πηγή: skai.gr