Οθωμανικά όνειρα Ερντογάν: Όλοι οι κατατρεγμένοι σε τρεις ηπείρους περιμένουν την Τουρκία 

Τις οθωμανικές φαντασιώσεις του εξέθεσε την Παρασκευή, για πολλοστή φορά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κάνοντας αναφορά για τον Μωάμεθ των Πορθητή, ανέφερε ότι «όλοι οι κατατρεγμένοι και οι καταπιεσμένοι του κόσμου σε τρεις ηπείρους, περιμένουν την ημέρα που θα υψώσει ανάστημα μια ισχυρή Τουρκία»!

Και οι Παλαιστίνιοι περιμένουν την Τουρκία,… Η Τουρκία θα κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη.  

Αναφερόμενος στη δριμεία επίθεση κατά του Ισραήλ που εξαπέλυσε από τη Νέα Υόρκη ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος παρουσίασε μία σειρά από χάρτες της Παλαιστίνης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Ερντογάν σημείωσε «δείχνουμε συνέχεια πως τα Παλαιστινιακά εδάφη καταλήφθηκαν από το τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ και σήμερα έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι Παλαιστινιακού εδάφους». 

«Θα το εξηγούμε. Δεν θα σταματήσουμε. Θα δείχνουμε χάρτες. Διότι όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει τι είναι αυτό το Ισραήλ. Τρομοκρατικό κράτος είναι» πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr