Όταν ο πρίγκιπας Χάρι «έκλεινε» δουλειά για τη Μέγκαν στη Disney (vid)

Επιμέλεια: Χαρά Σώτα

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ειδικά μετά την είδηση – βόμβα για την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα πριγκιπικά καθήκοντα, δείχνει τον Δούκα του Σάσεξ να μιλά με τον διευθυντή της Disney, Μπομπ Άιγκερ, για να δώσει δουλειά στη Μέγκαν, όπως αναφέρεται στη The Sun.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πρίγκιπας Χάρι ρωτάει τον Άιγκερ αν ήξερε ότι η Μέγκαν χαρίζει τη φωνή της σε καρτούν και στη συνέχεια του λέει ότι ενδιαφέρονται για συνργασία.

Ο Άιγκερ αν και ξαφνιασμένος δήλωσε ανοιχτός να δοκιμάσουν κάτι. Η συγκεκριμένη συζήτηση είχε γίνει στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο βασιλιάς των λιονταριών», τον Ιούλιο.

Την περασμένη βδομάδα, έγινε γνωστό ότι η Δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Disney για να χρηματοδοτήσει μια μη κυβερνητική οργάνωση για ελέφαντες.

Στην εκδήλωση για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο βασιλιάς των λιονταριών», η Μέγκαν Μαρκλ σε συζήτησή της με τον Φάρελ Ουίλιαμς είχε αποκαλύψει ότι περνάει δύσκολα στο παλάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν (μας) το κάνουν έυκολο.»
 

Πηγή: The Sun