Τραγωδία στην Οκλαχόμα: Δίδυμα 18 μηνών πνίγηκαν σε πισίνα- Η προγιαγιά ξέχασε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή- Δείτε βίντεο

 Η αστυνομία διεξάγει έρευνες, όμως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για δυστύχημα.

Aνείπωτη τραγωδία για οικογένεια συγκλονίζει την Οκλαχόμα των ΗΠΑ καθώς δίδυμα αδέρφια ηλικίας μόλις 18 μηνών πνίγηκαν και τα δύο σε μια πισίνα στην έπαυλη της οικογένειάς τους αφού η προγιαγιά τους η οποία και πάσχει με Αλτσχάιμερ άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Οι σοροί των Locklyn και η Loreli Callazzo βρέθηκαν στον πυθμένα της πισίνα των γονιών την Πέμπτη.

lili

Η μαμά τους Jenny Callazzo, 37, ήταν η πρώτη από την οικογένεια, που έκανε την φρικτή διαπίστωση και εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σπίτι, να προσπαθεί να κάνει κάρπα στα άτυχα βρέφη της.

Η Jenny, ιδιοκτήτρια καταστήματος, μένει στο σπίτι με τη γιαγιά της, τα έξι παιδιά και τον σύζυγό της Sonny, 42, στέλεχος εταιρείας.

Συγγενείς της οικογένειας ισχυρίζεται ότι η γιαγιά της Jenny, που πάσχει από Αλτσχάιμερ, άφησε την πίσω πόρτα ανοιχτή από απροσεξία κι έτσι τα δίδυμα μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στην πισίνα.

Πρόσθεσαν: «Παρακαλώ προσευχηθείτε για τα αδέρφια των διδύμων και όλη την οικογένειά μας».

lili

 Η αστυνομία διεξάγει έρευνες, όμως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για δυστύχημα.

Η 37χρονη Καλάτζο δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες των διδύμων της έξω από το σπίτι με τη λεζάντα «απλά θέλουν να παίξουν στην αυλή». Οι γείτονες είπαν ότι είδαν την απελπισμένη μητέρα να μπαίνει στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου, καθώς οι νοσοκόμοι έδιναν μάχη για να σώσουν τα παιδιά της.

Η ειδική πρόληψης τραυματισμών Λόρα Γκαμίνο δήλωσε στη Mail ότι «Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μια στιγμή»

«Τα παιδιά έλκονται από το νερό και τα νήπια δεν έχουν τις δεξιότητες για να μπορέσουν να βγουν από το νερό … Ο πνιγμός είναι πολύ ξαφνικός και σιωπηλός...», τόνισε.

lululu