Οι χειρότεροι επιβάτες αεροπλάνου σύμφωνα με μια αεροσυνοδό

Την επόμενη φορά που στην πτήση σας υπάρχει ένα μωρό που κλαίει, μην δυσανασχετήσετε. Υπάρχουν και (πολύ) χειρότερα, λέει μία «βετεράνος» αεροσυνοδός. 

Η Kat Kamalani, πρώην αεροσυνοδός από τις ΗΠΑ, αποκάλυψε τον τύπο επιβάτη που τα πληρώματα καμπίνας μισούν περισσότερο.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Τικ Τοκ και έγινε viral, η Kamalani δήλωσε ότι χειρότερο από ένα μωρό που κλαίει, είναι ένας επιβάτης που διαμαρτύρεται για το μωρό που κλαίει. 

«Αυτός ο επιβάτης κάνει τόσο τους γονείς του μωρού όσο και το πλήρωμα καμπίνας να νιώσουν άβολα» εξηγεί η Kat, μαμα και η ίδια δύο παιδιών. 

@katkamalani THIS 😡 i promise you, you wont win… just be a kind human and dont dont this @Dylan ♬ original sound - Kat Kamalani

«Σας υπόσχομαι, δεν υπάρχει τίποτα που να μας εκνευρίζει περισσότερο ως αεροσυνοδούς όταν οι επιβάτες  παραπονιούνται για ένα μωρό που κλαίει», λέει η Kat στο βίντεο.

«ΜΗΝ ζητήσετε καν να σας μεταφέρουν σε διαφορετικό κάθισμα, κανείς δεν θέλει να σταματήσει να κλαίει το μωρό περισσότερο από τους ίδιους τους γονείς του . 

«Εάν ταξιδεύετε λοιπόν, φέρτε μαζί σας ωτοασπίδες ή – ακόμα καλύτερα - ρωτήστε τον γονέα αν χρειάζεται βοήθεια» συμβούλεψε η πρώην αεροσυνοδός. 
 

Πηγή: skai.gr