Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ θυμούνται τον πρίγκιπα Φίλιππο σε αφιέρωμα του Discovery+

H υπηρεσία streaming Discovery+ ανακοίνωσε την προβολή ειδικού αφιερώματος με τίτλο «Prince Philip: The Royal Family Remembers».

Στο αφιέρωμα περισσότερα από 12 μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, μεταξύ άλλων, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ συμμετέχουν και μιλούν για τον Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, εκλιπόντα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

«Αυτό που βλέπατε είναι αυτό που εκλαμβάνατε για τον παππού μου» λέει ο πρίγκιπας Χάρι στο τρέιλερ. «Η αυθεντικότητά του, ήταν χωρίς διάθεση απολογίας ο εαυτός του» .

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πρόσθεσε: «Ήταν πάντα η καρδιά της οικογένειας και ήταν πάντα έντονα παρών πίσω από όλα όσα κάναμε πραγματικά».

Το αφιέρωμα αρχικά προοριζόταν για τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων του πρίγκιπα Φιλίππου. Τα γυρίσματα γίνονταν όλη τη χρονιά και συνεχίστηκαν μετά τον θάνατό του στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών.

Στο αφιέρωμα «Prince Philip: The Royal Family Remembers» περιλαμβάνονται πλάνα από την ιδιωτική συλλογή ταινιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Επιπλέον παρουσιάζεται το προσωπικό του πρίγκιπα Φιλίππου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το κοινό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δει την αίθουσα μελέτης, το γραφείο και τη βιβλιοθήκη του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Oxford Films ανέλαβε την παραγωγή του αφιερώματος που σκηνοθέτησαν οι Φέι Χάμιλτον και Μάθιου Χιλ. Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν έγραψε το σενάριο και είναι ο συμπαραγωγός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ