Κλείσιμο

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πώς ήταν ως σύζυγος-Τι αποκάλυψε η βοηθός της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η 95χρονη σήμερα, βοηθός της Βασίλισσας Ελισάβετ, Lady Prudence Penn, μίλησε για την πρώτη φορά που γνώρισε τον πρίγκιπα Φίλιππο και την εντύπωση που της είχε κάνει η «φυσική τελειότητα αυτού του νέου άντρα με τα υπέροχα μαλλιά, τέλειο συμπλήρωμα στην ομορφιά της πριγκίπισσας Ελισάβετ» στο ‘Talter’.

Αρχικά αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας ήταν για αυτήν «σταλμένος από τον Παράδεισο για να συνοδεύει τη βασίλισσα με κάθε τρόπο». Για αυτό τον λόγο ήταν και ένας αφοσιωμένος και γλυκός σύζυγος, καθώς «Μου άρεσε ο τρόπος που τόνωνε την αυτοπεποίθησή της λέγοντάς της πόσο όμορφη ήταν. Ήξερε πως να βγάλει τον καλύτερο εαυτό μιας γυναίκας και είμαι σίγουρη ότι οι συμβουλές του και η συμπαράστασή του ήταν σημαντικά στη σχέση τους».

Ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά του καθήκοντα, η ίδια πρόσθεσε «Κάθε δουλειά που ξεκινούσε, το έκανε με ενθουσιασμό και επιδεξιότητα. Ήταν ο πιο πρακτικός άντρας που έχω γνωρίσει. Είχε έναν έντονο ενθουσιασμό για τόσα πολλά πράγματα, πάντα περίεργος να μάθει περισσότερα και, εάν είναι δυνατόν, να κάνει βελτιώσεις».

Οι ομοιότητες δε ανάμεσά στον Φίλιππο και τον πρίγκιπα Αλβέρτο (πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ) ήταν πραγματικά πολλές, με την ίδια να τονίζει ότι «Μια φορά του το είπα και το αρνήθηκε έντονα. Νομίζω ότι είχα δίκιο».

Ενώ τέλος, καταλήγει ενθυμούμενη τα όσα ζητούσε ο Δούκας του Εδιμβούργου για την κηδεία του, λέγοντας «πάντα ήθελε μια χαμηλών τόνων κηδεία από αυτή που είχε οριστεί για εκείνος και εξαιτίας των συνθηκών τελικά έγινε η ευχή του. Ήταν μια κηδεία που αποδείχτηκε ότι ήταν η πιο συγκινητική, σωστή και αξιομνημόνευτη».

Πηγή: Must