Κλείσιμο

Πρίγκιπας Χάρι: Ο Ουίλιαμ με άρπαξε από τον λαιμό και με πέταξε στο έδαφος για τα μάτια της Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει στο νέο του βιβλίο την επίθεση που δέχτηκε από τον αδερφό του

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, αλλά έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, όπως αναμενόταν. Σύμφωνα με κάποια αποσπάσματα, που έχουν ήδη διαρρεύσει, αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης στο Λονδίνο, το 2019.

Σύμφωνα με τον Χάρι, ο Ουίλιαμ του επιτέθηκε και η σχέση τους κλονίστηκε μετά τον γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσεξ.

Στο βιβλίο, ο Χάρι περιγράφει την αντιπαράθεσή τους στο Λονδίνο το 2019, καθώς ο Ουίλιαμ αποκάλεσε τη Μέγκαν «δύσκολη» και «αγενή», ενώ ο Χάρι του απάντησε ότι είναι «παπαγάλος», που επαναλαμβάνει όλα διαβάζει στα ΜΜΕ για τη Μέγκαν Μαρκλ. 

Ωστόσο, τα αίματα «άναψαν» και οι δυο άνδρες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, με αποτέλεσμα ο Χάρι να δεχθεί σωματική επίθεση από τον Ουίλιαμ. «Με άρπαξε από τον λαιμό και με πέταξε στο έδαφος. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε και τα κομμάτια του με τραυμάτισαν», όπως αναφέρεται στο βιβλίο. Σύμφωνα με το βιβλίο, ο δούκας του Σάσεξ, τον τραυμάτισε στην πλάτη. Είναι λογικό ότι όλα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας προκαλούν προβλήματα στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Το Παλάτι τηρεί «σιγήν ιχθύος» μέχρι στιγμής… 

Ο τίτλος του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», προέρχεται από ένα παλιό ρητό στους βασιλικούς και αριστοκρατικούς κύκλους: ότι ο πρώτος γιος είναι ο κληρονόμος τίτλων, δύναμης και περιουσίας και ότι ο δεύτερος είναι επομένως εφεδρικός, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον πρωτότοκο.

«Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Με άρπαξε από τον λαιμό και με πέταξε στο έδαφος. Στάθηκα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, μετά σηκώθηκα και του είπα να βγει έξω», γράφει το βιβλίο. 

Ο Ουίλιαμ έφυγε, υποστηρίζει ο Χάρι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε δείχνοντας «μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη». Όταν ο Ουίλιαμ έφυγε ξανά, γράφει ο αδελφός του, «γύρισε και είπε: Δεν χρειάζεται να το πεις στη Μεγκ αυτό».

Όταν η Μέγκαν παρατήρησε αργότερα «γρατζουνιές και μώλωπες» στην πλάτη του τότε ήταν που της μίλησε για την επίθεση. «Δεν εξεπλάγη και δεν θύμωσε τόσο πολύ. Ήταν τρομερά λυπημένη», είπε ο Χάρι για την αντίδραση της γυναίκας του και κάλεσε τον ψυχολόγο του.

Πηγή: skai.gr