Ο Τραμπ «απειλεί» με ρόπαλο του μπέιζμπολ τον εισαγγελέα του Μανχάταν - Η νέα προκλητική ανάρτηση

Στη φωτογραφία ο πρώην πρόεδρος κρατά ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ δίπλα στο κεφάλι του εισαγγελέα του Μανχάταν, ενώ παράλληλα σχολιάζει «θάνατος και καταστροφή»

Μια άκρως ανησυχητική φωτογραφία δημοσίευσε  στην πλατφόρμα του Truth Social την Πέμπτη ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος εμμέσος απειλεί τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ.

Στη φωτογραφία ο πρώην πρόεδρος κρατά ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ δίπλα στο κεφάλι του εισαγγελέα του Μανχάταν, ενώ παράλληλα σχολιάζει «θάνατος και καταστροφή» σε περίπτωση που κατηγορηθεί ποινικά για την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ. 

Ο 76χρονος πρώην πρόεδρος διερωτάται στην ανάρτησή του γιατί ο εισαγγελέας του Μανχάταν «αρνείται να κάνει το σωστό;»

Στη συνέχεια προχώρησε και σε άλλες αναρτήσεις. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα διερωτάται:  «Τι είδους άτομο μπορεί να κατηγορήσει ένα άλλο άτομο, στην προκειμένη περίπτωση έναν πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, που πήρε περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε εν ενεργεία Πρόεδρο στην ιστορία, και κορυφαίο υποψήφιο (με διαφορά!) για την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για έγκλημα, όταν είναι γνωστό από όλους ότι ΚΑΝΕΝΑ έγκλημα δεν έχει διαπραχθεί, και επίσης είναι γνωστό ότι ο ενδεχόμενος θάνατος και η καταστροφή σε μια τέτοια ψευδή κατηγορία θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για τη χώρα μας;».

Τραμπ

«Γιατί και ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο; Μόνο ένας εκφυλισμένος ψυχοπαθής που πραγματικά μισεί τις ΗΠΑ!» σχολίασε.

Η δημοσίευση της εικόνας με το ρόπαλο του μπέιζμπολ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους χρήστες. Ο νομικός αναλυτής του CNN, Norm Eisen, έγραψε στο Twitter  ότι «το να απειλείς έναν εισαγγελέα είναι έγκλημα στη Νέα Υόρκη. Στην πραγματικότητα, πολλαπλά  εγκλήματα».

Ο καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον Τζόναθαν Τέρλι, ο οποίος κατέθεσε υπέρ της υπεράσπισης του Τραμπ κατά την πρώτη του παραπομπή για πίεση στην Ουκρανία να ερευνήσει την οικογένεια Μπάιντεν, έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να προειδοποιήσει τον πρώην πρόεδρο για τις απειλητικές αναρτήσεις.

Άλλοι χαρακτήρισαν τον Τραμπ «ένα βίαιο, παθολογικό εγκληματία» που είναι «επικίνδυνος, ανενόχλητος και ελεύθερος να υποκινήσει τη βία στην Αμερική».

Πηγή: skai.gr