Κλείσιμο

Ο Μπάιντεν έμεινε άφωνος με τους... μυς ενός Ρώσου καμεραμάν: «Είναι μεγαλύτεροι από το κεφάλι μου!» - Δείτε βίντεο

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την στιγμή δίπλα από τον Τζο Μπάιντεν, θαύμασε επίσης τους μυς του Ρώσου καμεραμάν

Με τους τους... μυς ενός καμεραμάν εντυπωσιάστηκε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνόδου της G20 στο Μπαλί. 

Ο Τζο Μπάιντεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τους δικεφαλους ενός Ρώσου κάμεραμάν σχολιάζοντας: «Κοίτα, είναι μεγαλύτεροι από το κεφάλι μου!» αναφώνησε για τη σωματική διάπλαση του Γιούρι Σόλμοβ του Channel 1, ο οποίος γύριζε ένα ρεπορτάζ στο περιθώριο της συνάντησης. Στη συνέχεια ο Τζο Μπάιντεν τον πλησίασε και τους έπιασε.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο

«Είναι άντρας! Είμαστε στην ίδια πλεύρα;» αναρωτήθηκε ο Μπάιντεν, για να λάβει την απάντηση πως πρόκειται για Ρώσο. Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πτοήθηκε και συνέχισε: «δεν με νοιάζει ποιος είναι. Ξέρω πως έχει πραγματικά μεγάλους δικεφάλους. Στην Αμερική τους αποκαλούμε «όπλα»» συνέχισε.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την στιγμή δίπλα από τον Τζο Μπάιντεν, θαύμασε επίσης τους μυς του Ρώσου καμεραμάν, σημειώνοντας ότι πρέπει να προπονείται καλά.

Ο ίδιος ο Σόλμοβ απαθανάτισε το αστείο στιγμιότυπο με την κάμερά του. Λίγες ώρες αργότερα σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του είπε: «Ήρθε περπατώντας χαλαρά προς το μέρος μου. Δεν το περίμενα και τραβήχτηκα πιο πίσω. Κι εκεί άρχισε να λέει πόσο μεγάλα είναι τα χέρια μου και άγγιξε τους μύες μου».

Πηγή: skai.gr