Ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι κέρασε πίτσα όσους περιμένουν υπό βροχή να αποχαιρετίσουν την Ελισάβετ - Βίντεο

Και ξαφνικά όσοι περίμεναν υπομονετικά κοντά στην γέφυρα Lambeth, για να αποχαιρετήσουν τον μακροβιότερο μονάρχη της Βρετανίας, είδαν να καταφτάνουν κουτιά με πίτσα.

Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν στη ουρά για να πουν το τελευταίο αντίο στην βασίλισσα Ελισάβετ, στο Λονδίνο, κάτω από τη βροχή και μέσα στο κρύο.

Και ξαφνικά όσοι περίμεναν υπομονετικά κοντά στην γέφυρα Lambeth, για να αποχαιρετήσουν τον μακροβιότερο μονάρχη της Βρετανίας, είδαν να καταφτάνουν κουτιά με πίτσα, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα.

Το κέρασμα προς το πλήθος ήταν μια ευγενική χειρονομία του αρχιεπισκόπου του, και πιο συγκεκριμένα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Feeding Britain.

Η πίστα συνοδευόταν και από ζεστά ροφήματα.

Γυναίκα που περίμενε στην ουρά, φορώντας ένα αδιάβροχο μπουφάν, είπε στο Sky News: «Η φιλανθρωπική οργάνωση του Αρχιεπισκόπου έφερε λίγη πίτσα και ζεστά ροφήματα. Είμαι πολύ κουρασμένη και βρεγμένη».

Το χείριστο σενάριο προβλέπει αναμονή στην ουρά έως και για 30 ώρες, γι' αυτό οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι βέβαιοι πως θα αντέξουν την ταλαιπωρία πριν πάρουν θέση στην ουρά.

Όποιος προσέρχεται θα λαμβάνει ένα χρωματιστό και αριθμημένο βραχιολάκι, ώστε να μπορεί να φεύγει για σύντομα διαστήματα από την ουρά για να βρει μια τουαλέτα ή κάτι να φάει πριν επιστρέψει.

Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιεί το Twitter για να ενημερώνει διαρκώς τους πολίτες πού βρίσκεται το τέλος της ουράς, ενώ ενημερώσεις θα υπάρχουν και από το BBC.

Πηγή: skai.gr