Μάνουελ Νόιερ: Ο σταρ της Μπάγερν αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε 3 επεμβάσεις για τον καρκίνο του δέρματος

Όπως αποκάλυψε ο Γερμανός διεθνής πορτιέρο, είχε καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του, και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις 

Τον αγώνα της ζωής του εναντίον του καρκίνου, κλήθηκε να δώσει ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ. Όπως αποκάλυψε ο Γερμανός διεθνής πορτιέρο, είχε καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του, και χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Πάντως, ο 36χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας ξεκαθάρισε ότι από τον αυτό τον αγώνα βγήκε νικητής, καθώς θα αγωνιστεί κανονικά στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Νόιερ δημοσιοποίησε την είδηση με ανάρτησή του στο Instagram την Τετάρτη δίνοντας τέλος στις φήμες. Ο Μανουέλ Νόιερ, με ανάρτηση του στο Instagram, ενημέρωσε ότι πλέον έχει επενδύσει σε μια αντηλιακή κρέμα με την τενίστρια Αντζελίκ Κέρμπερ.

“Δεδομένου ότι προπονούμαστε και παίζουμε συνεχώς έξω και επίσης μας αρέσει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση, είναι απαραίτητο για εμάς να ξεκινήσουμε με σύγχρονα φίλτρα αντηλιακής προστασίας και με δείκτη προστασίας 50+”, τονίζει ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι εικασίες για πιθανή ασθένεια ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2021, όταν ο 36χρονος εμφανίστηκε με καλυμμένο το πρόσωπό του πριν από το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ο Νόιερ, έχει ουλή από τις επεμβάσεις. 
 

Πηγή: skai.gr