Αιματηρό τέλος στο θρίλερ της Αλαμπάμα: Νεκρή η σωφρονιστική υπάλληλος που το έσκασε με κρατούμενο

Τέλος δόθηκε σήμερα στην απίστευτη υπόθεση της Αλαμπάμα, όπου μια σωφρονιστική υπάλληλος βοήθησε έναν κρατούμενο να το σκάσει από την φυλακή, με τους δυό τους να αγνοούνται για ημέρες.

Το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα της κινηματογραφικής τους σύλληψης, η 58χρονη Βίκυ Γουάιτ αυτοπυροβολύθηκε και αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο 38χρονος Κέισι Γουάιτ ( πρόκειται για συνωνυμία) συνελήφθη στην Ιντιάνα μετά από καταδίωξη των αρχών.

Οι δυο τους πιστεύεται ότι είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση.

Πως έγινε η απόδραση

Η Βίκι Γουάιτ εμφανίστηκε την Παρασκευή το πρωί στη φυλακή της Φλόρενς για να συνοδεύσει τον Κέισι Γουάιτ σε ψυχιατρική αξιολόγηση στο δικαστήριο. Η ίδια είχε σταθμεύσει σε ένα κοντινό εμπορικό κέντρο ένα αυτοκίνητο που είχε αγοράσει προκειμένου να αποδράσουν.

Στις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της φυλακής δεν φαίνεται κάτι αξιοσημείωτο την ώρα που η σωφρονιστική υπάλληλος παραλαμβάνει τον γιγάντιο, γεμάτο τατουάζ κρατούμενο.

Μάλιστα δεν γυρνά να τον κοιτάξει παρά μόνο όταν τον βάζει στο αστυνομικό όχημα, με τα χέρια και τα πόδια δεμένα. Στη συνέχεια κλείνει την πόρτα και το όχημα απομακρύνεται λίγο μετά τις 09:30 το πρωί.

Οι αρχές συνειδητοποίησαν ότι οι δύο έχουν εξαφανιστεί πολλές ώρες αργότερα, γύρω στις 15:30.

Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον και των χρηστών του διαδικτύου της περιοχής, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να βρουν ακόμα και από πού αγόρασε η Βίκι Γουάιτ το αυτοκίνητο με το οποίο απέδρασαν.

Ο πωλητής του οχήματος δέχθηκε πολλές επικρίσεις, σε βαθμό που οι αρχές αναγκάστηκαν να τονίσουν χθες Τετάρτη ότι προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στην έρευνά τους και να επισημάνουν ότι «κανείς στην αντιπροσωπεία δεν είχε υποπτευθεί ότι βοήθησε» τους Γουάιτ.

Εξάλλου τις τελευταίες έξι ημέρες έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως επιβαρυντικά στοιχεία για τη σωφρονιστική υπάλληλο. Όπως έγινε γνωστό, η Βίκι Γουάιτ πούλησε πριν ένα μήνα βιαστικά και σε χαμηλή τιμή, 95.000 δολάρια, το σπίτι της, ενώ έπειτα από 17 χρόνια υπηρεσίας στο γραφείο του σερίφη είχε ανακοινώσει ότι θα πάρει σύνταξη. Στην πραγματικότητα η Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα της στη δουλειά.

Ο σερίφης της κομητείας Λόντερντεϊλ, Ρικ Σίνγκλετον, είπε νωρίτερα σήμερα ότι το όχημα του ζευγαριού συνετρίβη μετά από καταδίωξη της αστυνομίας στο Έβανσβιλ της Ιντιάνα, οπου ο Κέισι Γουάιτ παραδόθηκε. Αργά τη Δευτέρα, το γραφείο ιατροδικαστών της κομητείας Vanderburgh επιβεβαίωσε ότι η Βίκυ Γουάιτ πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο, αφού αυτοπυροβολήθηκε κατά τη σύλληψη.

«Συλλάβαμε έναν επικίνδυνο άνδρα από το δρόμο σήμερα. Δεν πρόκειται να ξαναδεί το φως της ημέρας», είπε. 

Πηγή: skai.gr