Κλείσιμο

Νέα Υόρκη: Προσήχθη ύποπτος για την άγρια δολοφονία μητέρας που έβγαζε βόλτα με καροτσάκι το μωρό της

Ο ένοπλος πλησίασε την 20χρονη μητέρα την ώρα που έσπρωχνε το καροτσάκι του τριών μηνών μωρού, σε δρόμο της Νέας Υόρκης και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Ένας ύποπτος προσήχθη για το φρικτό έγκλημα με δολοφονία μιας μητέρας που πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ είχε βγάλει βόλτα με το καροτσάκι το μόλις τριών μηνών μωρό της που συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Oπως αναφέρει το FOX, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τον πατέρα του μωρού.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο Άπερ Ιστ Σάιτ του Μανχάταν στην Νέα Υόρκη και όπως δήλωσαν οι αμερικανικές αρχές και ο δήμαρχος της πόλης το τριών μηνών μωρό δεν τραυματίστηκε.

Δύο ανώτεροι αξιωματούχοι και το μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Υόρκης, Τζούλι Μένιν, που εκπροσωπεί τη γειτονιά όπου συνέβη ο πυροβολισμός της Τετάρτης, διευκρίνισαν ότι η δολοφονημένη γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού.

Ο ένοπλος πλησίασε την 20χρονη γυναίκα και την πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι «από πολύ κοντινή απόσταση», είπε αστυνομικός επίτροπος.

Ηταν ντυμένος στα μαυρα, φορούσε κουκούλα, και θεάθη τελευταία φορά να τρέχει ανατολικά αμέσως μετά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα κίνητρα δεν αποκαλύφθηκαν και δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής.

«Θα βρούμε το άτομο που είναι ένοχο για αυτό το φρικτό έγκλημα», είπε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς στους δημοσιογράφους.

«Θα τον βρούμε και θα τον φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης», τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή: NBC