Κλείσιμο

My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Επιστροφή της Απολλεών στις νίκες- Δείτε βίντεο

Η Απολλεών ήταν εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία παίρνοντας τη νίκη λίγο πριν το gala.   

Η Απολλεών με μια εξαιρετική εμφάνιση επέστρεψε στις νίκες στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, ενώ την ίδια ώρα δεν έλλειψαν και τα «ευτράπελα», με ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ παικτριών, εντάσεις, αλλά και… αναφορά στον Γιάννη Αντεντοκούνμπο.

Η Απολλεών ήταν εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία παίρνοντας τη νίκη λίγο πριν το gala. 
 

Αίσθηση προκάλεσε το πανωφόρι που επέλεξε η Μορτασία, με τη Μαργαρίτα να το σχολιάζει αρνητικά και την Κατερίνα Καραβάτου να της απαντά με χιούμορ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μόνο ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο θα μπορούσε να το «γεμίσει». 

Πέραν των ενδυματικών της επιλογών, η Μορτασία τράβηξε τα βλέμματα -για ακόμη μια φορά- με τον τρόπο που είχε χρησιμοποιήσει το eyeliner της, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να επιστρατεύει τους ειδικούς για να «επέμβουν».

Οι εντάσεις και τα ευτράπελα δεν έλλειψαν, με τον Δημήτρη Σκουλό να απορεί με τη βαθμολογία της Γεωργίας, πράγμα που τον έκανα να σηκωθεί από την καρέκλα του και να παρέμβει για να μάθει τα κριτήρια αξιολόγησης της παίκτριας.

Τη «σκυτάλη» πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης, στον οποίο δεν άρεσαν καθόλου τα σχόλια της Γεωργίας μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Το «κερασάκι στην τούρτα» των εντάσεων ήρθε να βάλει η Μαργαρίτα μετά την πασαρέλα της Αμάντας.

Η ηρεμία επανήλθε στο πλατό, με τη Χριστίνα να προκαλεί κύμα γέλιου στο πλατό με τα εξαιρετικά οπτικά… skills της.

Η «παρέμβαση» της Σοφίας Χατζηπαντελή «απογείωσε» το look της σε συνδυασμό με την καρό φούστα της.

Λίγο πριν το φινάλε, ο Στέλιος Κουδουνάρης «συνέλαβε» τις Γεωργία και Αμάντα να ανταλλάσσουν μηνύματα στους… πίνακες των βαθμολογιών.

Η πασαρέλα των κριτών: 

Η πασαρέλα των κοριτσιών: 

«Avant Garde» το θέμα του επόμενου Gala!

Πηγή: skai.gr