Κλείσιμο

Μπρους Γουίλις: «Έπαιζε με ακουστικό για να του υπαγορεύουν το ρόλο»- Η μάχη του «σκληρού» του Χόλιγουντ με την αφασία

Για τις αλλαγές που παρατηρούσε ο κύκλος του στην συμπεριφορά και τις κινήσεις του, μίλησε ο επί χρόνια κασκαντέρ του διάσημου ηθοποιού Μπρους Γουίλις, ο οποίος χθες ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με αφασία και για αυτόν τον λόγο αποχωρεί από την υποκριτική.

Ο Στοιούαρντ Γουίλσον, που συνεργάζεται με τον ηθοποιό εδώ και 17 χρόνια, παρατήρησε πως ο Μπρους άρχισε ξαφνικά να «αλλάζει» εδώ και λίγους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ήταν προφανές αρχικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δηλώνει.

Παράλληλα, ο Γουίλσον έχει σχολιάσει στην Sun, πως πράγματι "είχαμε δει κάποιες αλλαγές, αλλά πολλές φορές με αστέρες τέτοιου βεληνεκούς που είναι πραγματικά πολύ δημοφιλείς, όπως ο Μπρους, μπορεί να συμβαίνουν ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα".

«Μερικές φορές, όταν του μιλούσες, φαινόταν απλώς χαμένος και πιστεύαμε ότι δεν σήμαινε τίποτα», περιγράφει ο κασκαντέρ, προσθέτοντας πως το μυαλό των περισσοτέρων κοντινών προσώπων στον ηθοποιό, φανταζόταν το οτιδήποτε διαφορετικό πέραν από από.

Ο Γουίλσον ανέφερε ότι μόνο λόγω του χρόνου που περνούσε πάντα με τον ηθοποιό, του έγινε φανερό ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν απλώς μια φάση.

«Όντας με κάποιον τόσο πολύ, ναι, βλέπεις τις αλλαγές. Προφανώς ξέραμε ότι συνέβαιναν άλλα πράγματα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Καταλάβαμε γιατί υποβάλλεται σε εξετάσεις για διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν ξέραμε ακριβώς τι ήταν», δηλώνει.

Ο Γουίλσον είπε επίσης στη Sun ότι ήξερε πως θα γινόταν μια ανακοίνωση για την υγεία του ηθοποιού, αργά ή γρήγορα.

Γουίλις και Γουίλσον δούλεψαν μαζί για τελευταία φορά, τον Δεκέμβριο, αλλά είδε τον ηθοποιό νωρίτερα αυτό το μήνα, καθώς κανόνισαν να βγουν για φαγητό.

"Είναι λίγο πιο αδύνατος τώρα, αλλά ποτέ δεν τρώει πολύ. Ξέρεις, όταν πηγαίνουμε για δείπνο, είναι ο τύπος που θα παραγγείλει πολλά πιάτα και απλώς θα τσιμπολογάει", περιγράφει.

«Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του, είχαν την αίσθηση ότι θα έκανε απλώς ένα διάλειμμα για να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις», προσθέτει εξηγώντας πως κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για το τι θα ακολουθούσε.

Ο Γουίλσον ο οποίος διευθύνει τη δική του εταιρεία, Fall Guy Productions από το 2013, σημείωσε ότι η ζωή του ήταν από πολλές απόψεις άμεσα συνδεδεμένη με αυτή του Γουίλις.

Ανώνυμη πηγή είπε ότι η μείωση της γνωστικής ικανότητας του ηθοποιού ήταν κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ, καθώς αντιμετώπιζε επανειλημμένα προβλήματα στις ταινίες του.

«Όλοι ήξεραν, καστ και συνεργεία», είπε η ανώνυμη πηγή, προσθέτοντας ότι ο Γουίλις «χρησιμοποιούσε ακουστικά, όπου άκουγε κάποιον να του υπαγορεύει τον ρόλο του και «ήταν όλο και πιο δύσκολο να παίξει».

Είπε ότι οι ταινίες που συμμετείχε έπρεπε πραγματικά να γυρίζονται όσο πιο κοντά στο μέρος όπου διέμενε ο Γουίλις με την οικογένειά του - η οποία, είπε η πηγή, φρόντιζε τον ηθοποιό - για να διευκολύνει τις παραγωγές.

Πηγή: skai.gr