Λέτε να δούμε Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον μαζί; - Την προσκάλεσε στο podcast «Archetypes»

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποκαλύψει στα επεισόδια κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογενειακή της ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι και ιστορίες από την παιδική της ηλικία

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε από την Κέιτ Μίντλετον να λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο του podcast «Archetypes» που παρουσιάζει.

Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Σoν, διατύπωσε τους ισχυρισμούς στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Νιλ Σον ανέφερε ότι η συνομιλία έγινε την ώρα που η δούκισσα του Σάσσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

«Ενώ η Μέγκαν ήταν εδώ, έμενε στο Ουίνδσορ στο εξοχικό τους, ζήτησε από την κουνιάδα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, να εμφανιστεί σε ένα προσεχές επεισόδιο του "Archetypes"», ισχυρίστηκε ο Νιλ Σον.

«Είναι, κάπως, λογικό αν το σκεφτείτε», πρόσθεσε.

Στα επεισόδια του podcast η Μέγκαν Μαρκλ, πρώην ηθοποιός, αποκάλυψε κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες, καθώς μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι και μοιράστηκε επίσης ιστορίες από την παιδική της ηλικία, αλλά αναφέρθηκε και στην προηγούμενη δουλειά της.

Σύντομη αναφορά έκανε επίσης στην περίοδο που πέρασε στο Λονδίνο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: skai.gr