Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται πως έδωσε 100.000 δολάρια σε γυναίκα την οποία παρενόχλησε σεξουαλικά

Η καταγγέλλουσα σχυρίζεται ότι ακινητοποιήθηκε και δεν ήταν σε θέση να κινηθεί λόγω του βάρους του ηθοποιού πάνω της.

Ο διάσημος ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται ότι δωροδόκησε με 100.000 δολάρια γυναίκα που εργαζόταν σε κινηματογραφική παραγωγή προκειμένου να αποκρύψει το γεγονός πως την ακινητοποίησε και την φίλησε κατά την διάρκεια γυρισμάτων ταινίας.

Ο 72χρονος κωμικός συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Being Mortal νωρίτερα φέτος όταν και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος κοπέλας με αποτέλεσμα μάλιστα να διακοπούν τα γυρίσματα.

Η καταγγέλλουσα σχυρίζεται ότι ακινητοποιήθηκε και δεν ήταν σε θέση να κινηθεί λόγω του βάρους του ηθοποιού πάνω της.

Σύμφωνα με αναφορές ο Μάρεϊ έδωσε αργότερα στη γυναίκα 100.000 δολάρια.

Το περιστατικό φέρεται πως συνέβη τον Απρίλιο στα γυρίσματα της ταινίας Being Mortal, η οποία και κοστολογείται στα 20 εκατομμυρίων δολάρια -  πρόκειται για το αμφιλεγόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο του κωμικού Aziz Ansari.

Η Disney ωστόσο σταμάτησε τα γυρίσματα και και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το αν η ταινία θα ολοκληρωθεί ποτέ.

Ο Μάρεϊ, σύμφωνα με την daily mail,  ήταν υπερβολικά φιλικός και εν συνεχεία προέβη σε σεξουαλικές χειρονομίες με μια γυναίκα υπάλληλο της παραγωγής - το όνομα της οποίας κρατήθηκε ανώνυμο.

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι πίστευε ότι η γυναίκα τον φλέρταρε και σε κάποια φάση, αυτός και εκείνη ήταν κοντά σε ένα κρεβάτι.

Τότε ήταν που φέρεται να άρχισε να φιλάει το σώμα της και να την ακινητοποιεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί λόγω του βάρους του πάνω της.

Ο Μάρεϊ στη συνέχεια προσπάθησε να την φιλήσει στο στόμα, αν και οι δύο φορούσαν μάσκες προσώπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.

Η φερόμενη ενέργεια έγινε ενώπιον μαρτύρων.

Ο Μάρεϊ είπε αμέσως ότι η κίνησή του αυτή έγινε εν είδη παιχνιδιού, αλλά η γυναίκα το είδε ως σεξουαλική επίθεση και λέγεται ότι τρομοκρατήθηκε.

Ανέφερε στην παραγωγή το περιστατικό με τους ισχυρισμούς της να υποστηρίζονται από δεύτερο υπάλληλο που είδε τι συνέβη, όπως αναφέρεται.

Η παραγωγή της ταινίας ανεστάλη, αν και οι ακριβείς λόγοι δεν αναφέρθηκαν λεπτομερώς σε κάποιο υπόμνημα της εταιρείας που να διανεμήθηκε στο συνεργείο.

Σύμφωνα με πηγές ο Μάρεϊ ένιωθε απαίσια για αυτό που είχε συμβεί, ιδιαίτερα για το γεγονός ότι άλλα μέλη της παραγωγής έχασαν τις δουλειές τους ως αποτέλεσμα της διακοπής της ταινίας.

Ο Μάρεϊ και η γυναίκα τελικά κατέληξαν σε συμφωνία με τον ηθοποιό να της πληρώνει κάτι περισσότερο από 100.000 δολάρια σε αντάλλαγμα της πλήρους εχεμύθειας ως μέρος μιας συμφωνίας εμπιστευτικότητα.

Η γυναίκα λέγεται επίσης ότι έχει παραιτηθεί από οποιοδήποτε δικαίωμα σε νομικές αξιώσεις που θα μπορούσε να υποβάλει εναντίον των παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των Searchlight και Disney.