Μοντάνα: Κρεβάτι έχει πιάσει... πάγο λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών - Βίντεο

Για τα παγωμένα πλάνα ευθύνεται το πολικό κύμα, που έκανε την πολιτεία να παγιδευτεί με επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες και κρύο αέρα κάτω των -50°C την Πέμπτη

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μια κάτοικος της Μοντάνα δείχνει το κρεβάτι της που έχει πιάσει πάγο εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν σχεδόν από άκρη σε άκρη στις ΗΠΑ.

@sarahelizabeth4444 anyone wanna tell me why I thought it was good idea to move here in December...? 😂😅 #fyp #foryoupage #montana #coldsnap2022 #trailerlife #winterishere #HolidayOREOke ♬ Oh No - Kreepa

Παρά το γεγονός ότι ζει σε ένα θερμαινόμενο τρέιλερ, η Σάρα Μπελ είπε ότι το κεφαλάρι του κρεβατιού της είχε παγώσει, καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν στους  -27° C στην πολιτεία αυτή την εβδομάδα.

usa

«Θέλετε να μάθετε πόσο κρύο κάνει στη Μοντάνα;» λέει στο βίντεο που τραβήχτηκε την Τετάρτη, πριν αποκαλύψει το παγωμένο κρεβάτι της, που έμοιαζε να κρύβει ολόκληρη η Αρκτική, πίσω από τα μαξιλάρια της.

usa

Για τα παγωμένα πλάνα ευθύνεται το πολικό κύμα, που έκανε την πολιτεία να παγιδευτεί με επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες και κρύο αέρα κάτω των -50°C την Πέμπτη.

usa

Το πολικό σκηνικό φαίνεται ότι θα παραμείνει όλη τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η Belle, η οποία είπε ότι μετακόμισε στη Μοντάνα αυτόν τον μήνα, ενημέρωσε τους ακολούθους της με δημοσίευση, λέγοντας ότι έχει τουλάχιστον τρεις θερμαντικά σώματα μέσα στο τρέιλερ.

@sarahelizabeth4444 I think the frosted lashes are a vibe #fyp #foryoupage #montana #coldfront #snowponies #HolidayOREOke #christmas ♬ Snow - Zach Bryan


 

Πηγή: skai.gr