Η μαμά του Ίλον Μασκ εκλιπαρεί τους ανθρώπους να μην είναι κακοί με τον ιδιοφυή γιο της

Η Μέι Μασκ είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του γιου της εδώ και χρόνια

Η μητέρα του Ίλον Μασκ έχει διαβάσει και ακούσει όλα τα σχόλιά σας για τον γιο της και έχει βαρεθεί. Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC, η Μέι Μασκ υπερασπίστηκε τον γιο της, ζητώντας από τον αυξανόμενο αριθμό των επικριτών του να «σταματήσουν να είναι κακοί μαζί του».

Η μητέρα του Ίλον Μασκ δήλωσε ότι ο γιος της «δέχεται πολύ μίσος», λόγω της επιτυχίας του με τόσες πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Tesla και SpaceX. Δεν είναι σαφές αν η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν από την εξαγορά του Twitter, όπου επικεντρώνεται μεγάλο μέρος της σημερινής κριτικής.

Αφού έκανε όλο τον κόσμο άνω-κάτω για το αν θα αγόραζε ή όχι την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης έναντι 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Μασκ έλαβε μια σειρά αμφιλεγόμενων αποφάσεων από τότε που έκλεισε τη συμφωνία. Απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες το μισό προσωπικό της εταιρείας, στη συνέχεια πήρε κάποιες απολύσεις πίσω, ενώ ζήτημα υπάρχει και με τους λογαριασμούς των χρηστών, με πολλούς διάσημους να φεύγουν και άλλους να απειλούν ότι θα αποχωρήσουν. 

Πιο πρόσφατα, επικρίθηκε για την απόλυση μηχανικών του Twitter που τον επικρίνουν, παρά τον προηγούμενο όρκο του ότι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου.

Η Μέι Μασκ είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του γιου της εδώ και χρόνια, αλλά έχει πει ότι παρά τους οικογενειακούς δεσμούς της, δεν τη βοήθησε να προλάβει την ουρά για να αποκτήσει ένα Tesla Model 3.

Μοντέλο για πέντε δεκαετίες, η Μέι Μασκ ήταν ένα από τα πρόσωπα της CoverGirl σε ηλικία 69 ετών το 2017. Έχει, επίσης, συμμετάσχει σε καμπάνιες για την Target και την Virgin America. Το 2013, συμμετείχε στο μουσικό βίντεο της Beyonce για το «Haunted». Είναι, επίσης διαιτολόγος και διατροφολόγος με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.
 

Πηγή: skai.gr