Κλείσιμο

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν 20 εκατ. δολάρια σε μια εβδομάδα για την Ουκρανία

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis πέτυχαν ένα μεγάλο ορόσημο στην προσπάθειά τους για συγκέντρωση κεφαλαίων για την Ουκρανία — αλλά δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Οι ηθοποιοί έχουν συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από μια εβδομάδα για τη χώρα γέννησης της ηθοποιού και είναι 10 εκατομμύρια δολάρια μακριά από τον στόχο τους.

«Ο στόχος μας είναι 30 εκατομμύρια δολάρια και θα φτάσουμε εκεί», είπε ο Κούτσερ, σε μια ενημέρωση την Πέμπτη.

«Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στους 56.000 από εσάς που μπορέσατε να δωρίσετε και μας υποστηρίξετε. Είτε ήταν τα $5, $10, $1000, ό,τι κι αν ήταν, σημαίνει τόσα πολλά για εμάς», πρόσθεσε η Kunis.

Ο έρανος ωφελεί τη Flexport, για την οποία ο Kutcher λέει ότι ήδη «παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια» σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, και την Airbnb, η οποία «υποδέχεται ήδη πρόσφυγες».

«Υπήρξαν πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά που βρίσκονται σε καθεστώς πρόσφυγα αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο Κούτσερ, ο οποίος έχει δύο μικρά παιδιά με την Κούνις.

«Ό,τι μπορούμε να κάνουμε βοηθάει και σας εκτιμούμε»

Το ζευγάρι ξεκίνησε την καμπάνια την περασμένη εβδομάδα με μια δική τους δωρεά 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

"Είμαι περήφανη Ουκρανή. Ενώ η οικογένειά μου ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1991, γεννήθηκα στο Chernivtsi της Ουκρανίας το 1983. Οι Ουκρανοί είναι περήφανοι και γενναίοι άνθρωποι που αξίζουν τη βοήθειά μας. Ο ουκρανικός λαός χρειάζεται την υποστήριξή μας», είπε η Κούνις σε δήλωση στο GoFundMe.com.

Πηγή: skai.gr