Έκρηξη Ρώσου προπαγανδιστή κατά Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Γιατί γράφει στα… αγγλικά;»

"Μπορεί να μού εξηγήσει κανείς αυτή την ατελείωτη επιθυμία για αυτό-υποτίμηση;" - Ο Μεντβέντεφ είχε γίνει και θέμα στο Twitter, όταν έκανε ανάρτηση στα αγγλικά περί "εξαφάνισης της Ουκρανίας"

Λάβρος κατά των παρεμβάσεων του αντιπρόεδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, και πρώην πρόεδρου και πρωθυπουργού Ντμίτρι Μενβέντεφ εμφανίστηκε ο Ρώσος προπαγανδιστής Σεργκέι Μαρντάν, καθώς χρησιμοποιεί και την… αγγλική, και όχι μόνο τη ρωσική γλώσσα, αλλά και επειδή έκανε ανάρτηση σε απαγορευμένο από τη Μόσχα μέσο! 

Ο Μεντβέντεφ μάλιστα, είχε γίνει και θέμα στο Twitter, όταν έκανε ανάρτηση στα αγγλικά περί «εξαφάνισης της Ουκρανίας», με τον Ίλον Μασκ να αρνείται να διαγράψει την ανάρτηση. 

«Αυτή η ανάρτηση είναι γραμμένη εκ μέρους του Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Γιατί είναι γραμμένη στα αγγλικά εκ μέρους του Ντμίτρι Μεντβέντεφ; Μπορεί να μού εξηγήσει κανείς αυτή την ατελείωτη επιθυμία για αυτό-υποτίμηση; Σε περίπτωση που δεν το θυμόμαστε, δεν είναι 2005 είναι 2023. (…)» ανέφερε σε εκπομπή του Μαρντάν, και συνέχισε:

«Αν πρέπει να γράφει (σε ξένη διαδικτυακή πλατφόρμα), να γράφει στα ρωσικά. Στην κρατική ρωσική γλώσσα το καταλαβαίνετε φίλοι των δημόσιων σχέσεων;  Ο πρώην επικεφαλής του κράτους δεν μπορεί να γράφει στα αγγλικά, δεν μπορεί» πρόσθεσε ο Ρώσος προπαγανδιστής.

Πηγή: skai.gr