Κλείσιμο

«Με κλώτσησε και με απειλούσε»: Εφιαλτικές στιγμές περιέγραψε η πρώην του Ράιαν Γκιγκς

Σε κατάθεσή της στην αστυνομία, η Γκρέβιλ κατέρρευσε, αναφέροντας ότι την «έσυρε» δύο φορές έξω από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και την πέταξε στο διάδρομο γυμνή κατά τη διάρκεια τσακωμών που αφορούσαν μηνύματα του Γκιγκς και φλερτ του με άλλες γυναίκες. 

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Ράιαν Γκιγκς, πρώην αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προπονητή της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, περιέγραψε η πρώην σύντροφός του Κέιτ Γκρέβιλ σύμφωνα με βίντεο με κατάθεσή της που παρουσιάστηκε σε βρετανικό δικαστήριο. Ο Γκιγκς κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Δευτέρα στο Μάντσεστερ για επίθεση στην Γκρέβιλ. 

Ο 48χρονος κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά και στην αδελφή του θύματος Έμμα Γκρέβιλ, την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2017 και Νοεμβρίου 2020. Αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σε κατάθεσή της στην αστυνομία, που έδωσε το Νοέμβριο του 2020, η Γκρέβιλ κατέρρευσε, αναφέροντας ότι την «έσυρε» δύο φορές έξω από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και την πέταξε στο διάδρομο γυμνή κατά τη διάρκεια τσακωμών που αφορούσαν μηνύματα του Γκιγκς και φλερτ του με άλλες γυναίκες. Καταστάσεις εκτός ελέγχου, όπως σε μια περίπτωση που ο πρώην άσος της Μάντσεστερ φέρεται να την κλώτσησε στην πλάτη και να της πέταξε ένα φορητό υπολογιστή στο κεφάλι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν την Τρίτη κατά την ακροαματική διαδικασία. Επίσης δήλωσε ότι την κουτούλησε με το κεφάλι. 

Ήταν «αδερφές ψυχές» και «καλύτεροι φίλοι» όταν πρωτογνωρίστηκαν, υποστήριξε, αλλά η τριετής σχέση  τους αργότερα έγινε «τοξική» και «καταναγκαστική».

Ο «κύκλος κακοποίησης» περιελάμβανε ένα email που της έστειλε με τίτλο «εκβιασμός» με ένα βίντεο που «είχαμε κάνει» και μια απειλή να το μοιραστεί με τρίτους προσθέτοντας: «Έλεγε: ‘Θα στείλω αυτά τα μηνύματα σε άτομα εάν δεν απαντήσεις'.

«Αν δεν του απαντούσα, λάμβανα πολλά υβριστικά μηνύματα. Μου έστειλε ένα email μια φορά με εκβιασμό [ως θέμα] και ήταν ένα βίντεο με αυτό που κάναμε. Έλεγε: «Θα στείλω αυτά τα μηνύματα σε ανθρώπους αν δεν απαντήσεις».

Η Γκρέβιλ είπε επίσης: «Δεν με άφηνε μόνη, δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που να μην ήθελε να κάνει σεξ».

Είπε στην αστυνομία ότι άφησε τον σύζυγό της αφού ερωτεύτηκε τον Γκιγκς, την «αδελφή ψυχή» και τον «καλύτερο φίλο» της όπως τον περιέγραψε, προτού εμφανιστούν τα προβλήματα και εκείνος αρχίσει να την αποκαλεί «πόρνη» και την κατηγορεί ότι «γ… κάποιον άλλο», αν δεν τον έβλεπε.

Πηγή: dailymali.co.uk