Ο πρώην υπ. Υγείας του Τζόνσον, Ματ Χάνκοκ, μπαίνει σε ριάλιτι επιβίωσης

Ο υπουργός που ηγήθηκε της διαχείρισης της πανδημίας της Covid-19, δήλωσε συμμετοχή για το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου "I'm a Celebrity Get Me Out of Here", που γυρίζεται στη ζούγκλα της Αυστραλίας και οι Συντηρητικοί τον διέγραψαν. 

Ο Ματ Χάνκοκ, ο  πρώην υπουργός Υγείας της Βρετανίας που ηγήθηκε της διαχείρισης της πανδημίας της Covid-19, δήλωσε συμμετοχή για το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου "I'm a Celebrity Get Me Out of Here", που γυρίζεται στη ζούγκλα της Αυστραλίας. 

Μόλις αυτό έγινε γνωστό, το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του, καθώς ο Χάνκοκ θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο ριάλιτι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Κοινοβουλίου. 

«Ύστερα από συζήτηση με τον Ματ Χάνκοκ, εξέτασα την κατάσταση και πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που δικαιολογεί την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας με άμεση ισχύ», δήλωσε σήμερα ο Σάιμον Χαρτ που είναι αρμόδιος για την κομματική πειθαρχία.

Ο Χάνκοκ, που παραιτήθηκε από την κυβέρνηση αφού φωτογραφήθηκε να φιλά συνάδελφό του παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown, έρχεται να προστεθεί στα ονόματα του τραγουδιστή της ποπ Μπόι Τζορτζ, του πρώην παίκτη του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ και του ποδοσφαιριστή Τζιλ Σκοτ που αναμένεται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι.

Στο σόου αυτό διάφορες διασημότητες βρίσκονται αντιμέτωπες με προκλήσεις, όπως το να φάνε έντομα ή να κλείνονται στον ίδιο χώρο με φίδια, πριν το τηλεοπτικό κοινό αποφασίσει με την ψήφο του ποιος αποχωρεί.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ