Κλείσιμο

Συγκλονίζει 9χρονος που σώθηκε από την επίθεση στο σχολείο του Τέξας: Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα

Συγκλονίζει ένα 9χρονο αγόρι που έζησε τον τρόμο στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, όταν ο 18χρονος μακελάρης εισέβαλε και άρχισε να πυροβολεί κατά μαθητών και δασκάλων.

Ο μικρός μαθητής που πυροβολήθηκε στο πόδι, αλλά επέζησε, περιέγραψε στη γιαγιά του ότι οι πυροβολιασμοί «ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα». 

«Όταν ο ένοπλος τον πυροβόλησε στο πόδι, μου είπε ότι τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό», σημείωσε η ίδια.  .

Η γιαγιά του 9χρονου, ο οποίος έχει πάρει ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο, περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν όταν έμαθε για το μακελειό στο σχολείο, που φοιτούσε ο εγγονός της σημειώνοντας ότι ήταν σαν να βρίσκεται «στην ομίχλη». 

Μάλιστα, ήταν εκείνη που ενημέρωσε την κόρη της- τη μητέρα του παιδιού- για τους πυροβολισμούς.

«Της τηλεφώνησα και της είπα ότι έπεσαν πυροβολισμοί στο σχολείο. Μου είπε, "πού;". Της είπα "στο δημοτικό σχολείο Ρομπ" και μου απάντησε, "Ω, όχι, μαμά"», επισήμανε. 

Η μητέρα έκλεισε το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με το σχολείο. «Της τηλεφωνούσα και δεν μου απαντούσε. Κι όταν επιτέλους, σήκωσε το τηλέφωνο, τη ρώτησα "Τι συμβαίνει;" , μου είπε ότι τον πυροβόλησαν». Όταν ο εγγονός μου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, τότε η κόρη μου ξέσπασε σε λυγμούς», πρόσθεσε η γιαγιά του 9χρονου. 

«Μόλις πήρε εξιτήριο, είπα ευχαριστώ Θεέ», επισήμανε.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο τραυματισμός του μικρού ήταν ευτυχώς ελαφρύς. «Δεν πέρασε από κανένα κόκαλο. Δεν προκάλεσε καμία ζημιά, ελπίζουμε ότι δεν υπήρχε βλάβη στα νεύρα», κατέληξε. 

Πηγή: skai.gr