Μακελειό στο Νάσβιλ: Η 28χρονη δράστης είχε στείλει προειδοποιητικό μήνυμα: «Κάτι κακό πρόκειται να συμβεί»

Η 28χρονη φέρεται να έστειλε μήνυμα στα social media σε μία φίλη της λίγο πριν από την επίθεση, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα «σημείωμα αυτοκτονίας»

Σημείωμα είχε αφήσει όπως φαίνεται η 28χρονη μακελάρης, Όντρεϊ Χέιλ λίγο πριν εισβάλει στο μικρό χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ της πολιτείας Τενεσί χθες Δευτέρα σκοτώντας τρεις μαθητές και τρεις ενήλικες, ανάμεσά τους και η διευθύντρια του σχολείου πριν η ίδια πέσει νεκρή από τα πυρά των αστυνομικών. 

Συγκεκριμένα, η 28χρονη φέρεται να έστειλε μήνυμα στα social media σε μία φίλη της λίγο πριν από την επίθεση, προειδοποιώντας: «Κάτι κακό πρόκειται να συμβεί». Η ίδια η 28χρονη δράστης αποκάλεσε το συγκεκριμένο μήνυμα ως «βασικά ένα σημείωμα αυτοκτονίας» και «μάλλον θα ακούσετε για μένα στις ειδήσεις αφού πεθάνω.»

Μακελειό

Η Όντρεϊ Χέιλ έστειλε το προειδοποιητικό αυτό μήνυμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Guardian, στην πρώην συμπάικτριά της στο μπάσκετ Αβεριάνα Πάττον η οποία κατήγγειλε ότι η αστυνομία δεν έδρασε άμεσα αφού τους ειδοποίησε για τις προθέσεις της φίλης της. 

Η Πάτον είπε ότι τηλεφώνησε στο 911 και της είπαν να καλέσει τον αριθμό μη έκτακτης ανάγκης ενός άλλου αστυνομικού τμήματος. Εκεί την έβαλαν σε αναμονή για σχεδόν επτά λεπτά και στη συνέχεια της υποσχέθηκαν πως θα την επισκεφθεί ένας αστυνομικός ο οποίος τελικά την επισκέφθηκε πέντε ώρες μετά τον μακελειό. 

Μακελειό

«Έμαθα ότι η Όντρεϊ ήταν εκείνη που πυροβόλησε και ότι είχε έρθει σε επαφή μαζί μου πριν από τον πυροβολισμό», είπε η Πάτον. «Η καρδιά μου είναι με όλες τις οικογένειες που επηρεάστηκαν και είμαι συντετριμμένη από αυτό που συνέβη» ανέφερε η ίδια.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη ένα συγκλονιστικό βίντεο από την κάμερα ενός αστυνομικού που έχει καταγράψει την στιγμή που οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν και σκοτώνουν την 28χρονη. 

Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν το κίνητρο της Όντρεϊ Χέιλ η οποία είχε δηλώσει πως είναι τρανς και φοιτούσε και είχε φοιτήσει και η ίδια στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πηγή: skai.gr