Κλείσιμο

Μάικ Τάισον: Άκουσα ότι o Τζέιμι Φοξ έπαθε εγκεφαλικό, «δεν αισθάνεται καλά»

Ο 55χρονος Φοξ είχε προγραμματιστεί να υποδυθεί τον Τάισον σε μια επερχόμενη βιογραφική σειρά, αλλά η συμμετοχή του στη σειρά είναι πλέον στον αέρα λόγω της σοβαρής ιατρικής του κατάσταση

Ο παλαίμαχος πυγμάχος Μάικ Τάισον αποκάλυψε πως «άκουσε ότι ο Τζέιμι Φοξ νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο».

«Δεν αισθάνεται καλά... Είπαν εγκεφαλικό», είπε ο πρώην πυγμάχος στο PBD Podcast την περασμένη εβδομάδα. Πάντως, ο 56χρονος Τάισον ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν σίγουρος αν οι φήμες ήταν αληθινές, προσθέτοντας: «Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη».

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την επόμενη ανάσα μας. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε... Αφού φύγουμε, αυτό το κακό μπορεί να συμβεί» σχολίασε.

Ο διάσημος αθλητής παραδέχτηκε επίσης ότι πιστεύει ότι είναι παράξενο που η οικογένεια του Φοξ παραμένει τόσο μυστικοπαθής σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Αν δεν γνωρίζουμε (τι συνέβη στον Φοξ) μέχρι τώρα, δεν θέλουν να το μάθουμε», είπε.

Ο 55χρονος ηθοποιός είχε προγραμματιστεί να υποδυθεί τον Τάισον σε μια επερχόμενη βιογραφική σειρά, αλλά η συμμετοχή του στη σειρά είναι πλέον στον αέρα λόγω της σοβαρής ιατρικής του κατάστασης.

«Λοιπόν, ήταν μια πιθανότητα. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα. Αλλά, ξέρετε, είναι μια ισχυρή πιθανότητα», σχολίασε ο παλαίμαχος βαρέων βαρών πυγμάχος. «Επειδή, ξέρετε, ο Τζέιμι είναι πιο κοντά στην ηλικία μου, οπότε για να τον πάρουν (στη σειρά), θα έκαναν ό,τι έκαναν με (την ταινία) ‘’Μπέντζαμιν Μπάτον’’. Θα τον έκαναν να φαίνεται νεότερος» είπε. 
 

Πηγή: pagesix.com
TAGS: Jamie Foxx