Μάγεψε με την ερμηνεία της η 13χρονη τυφλή πιανίστρια στη συναυλία της Στέψης στο Λονδίνο - Συγκινήθηκε η Καμίλα (Βίντεο)

Η έφηβη πιανίστρια ερμήνευσε το  Πρελούδιο σε Ντο μείζονα του Μπαχ, κάνοντας τη βασίλισσα Καμίλα να την παρακολουθεί μαγεμένη

Η 13χρονη Λούσι Ίλινγκγουορθ, το αυτιστικό και τυφλό κορίτσι που κέρδισε το διαγωνισμό πιάνου στην βρετανική εκπομπή «The Piano» μάγεψε για ακόμα μία φορά το κοινό με το ταλέντο και τις ικανότητές της στη συναυλίας της Στέψης στο Λονδίνο που δόθηκε χθες, Κυριακή με τη βασίλισσα Καμίλα να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Η έφηβη πιανίστρια ερμήνευσε το  Πρελούδιο σε Ντο μείζονα του Μπαχ, κάνοντας τη βασίλισσα Καμίλα να την παρακολουθεί μαγεμένη αλλά και συνάμα συγκινημένη.

Η Λούσι η οποία είναι μέλος του Amber Trust, που τελεί υπό την αιγίδα της βασίλισσας Καμίλα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη ερασιτέχνης πιανίστρια του Ηνωμένου Βασιλείου στην εκπομπή του Channel 4. Από το Δυτικό Γιορκσάιρ, γεννήθηκε με όγκους στα μάτια που της προκάλεσαν τύφλωση αλλά και δυσκολία στην ομιλία.

Βρετανία

Η Λούσι έφτασε στη συναυλία μαζί με τη μαμά της Candice, η οποία τη συνόδευσε στη σκηνή. Στάθηκε επάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής, μεταξύ των οποίων η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο Olly Murs και οι επικεφαλής των Take That.

Στη συναυλία βρέθηκαν 20.000 άνθρωποι και πολλοί από αυτούς αποθέωσαν την 13χρονη στο twitter για το εκπληκτικό της ταλέντο. 

Πηγή: skai.gr