«Η θλίψη δεν σταματά ούτε φεύγει»: Η τελευταία ανάρτηση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στο Instagram

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram πριν από το θάνατό της, η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της μετά την αυτοκτονία του γιου της, το 2020

Στην τελευταία της ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον περασμένο Αύγουστο, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αποκαλύπτει ότι ζει με τη «θλίψη» και ότι αισθάνεται «κατεστραμμένη» μετά το θάνατο του γιου της.

Το μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο την Πέμπτη μετά από ανακοπή στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Ήταν 54 ετών.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram πριν από το θάνατό της, η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της Μπέντζαμιν Κίου.

Ο Κίου αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών, στις 12 Ιουλίου 2020, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. 

Με την ευκαιρία της «Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Θλίψη» τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια έγραψε ένα άρθρο για το περιοδικό People σχετικά με τη συντριπτική θλίψη που συνεχίζει να νιώθει για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου της.


«Σήμερα είναι η Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Θλίψη, και δεδομένου ότι ζω στη φρικτή πραγματικότητα των αδυσώπητων ‘λαβών της’ από το θάνατο του γιου μου πριν από δύο χρόνια, σκέφτηκα να μοιραστώ μερικά πράγματα που πρέπει να είναι γνωστά σχετικά με τη θλίψη για όποιον ενδιαφέρεται», έγραψε στους 583.000 οπαδούς της. «Αν όχι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, αλλά ίσως για να βοηθήσετε έναν άλλον που πενθεί».

Η Πρίσλεϊ είπε ότι διαπίστωσε ότι «η θλίψη δεν σταματά ούτε φεύγει 'με οποιαδήποτε έννοια'».

«Η θλίψη είναι κάτι που θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, παρά το τι θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι άνθρωποι  της κουλτούρα μας. Δεν ‘το ξεπερνάς’, δεν ‘προχωράς’, τελεία» σημειώνει. 

Αναγνώρισε ότι αισθάνεται «κρίνεται και κατηγορείται» για το θάνατο του γιου της.

«Ήδη παλεύω και ‘χτυπάω’ τον εαυτό μου αδιάκοπα εδώ και χρόνια, κατηγορώ τον εαυτό μου κάθε μέρα, και αυτό είναι ήδη δύσκολο να το ζεις, αλλά κι άλλοι θα σε κρίνουν και θα σε κατηγορήσουν, ακόμα και κρυφά ή πίσω από την πλάτη σου, κάτι που είναι ακόμα πιο σκληρό και οδυνηρό, μαζί με όλα τα άλλα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Πρίσλεϊ είπε ότι οι ζωές των τριών κοριτσιών της, εκτός από τη δική της, «’πυροδοτήθηκαν’ πλήρως και καταστράφηκαν» από το θάνατο του Μπέντζαμιν. «Τίποτα, απολύτως ΤΙΠΟΤΑ δεν εξαλείφει τον πόνο, αλλά η υποστήριξη μπορεί μερικές φορές να σε βοηθήσει να νιώσεις λίγο λιγότερο μόνη», έγραψε. 

Πηγή: skai.gr