Σοκ στη Λάρνακα: Άνδρας ξυλοκόπησε γυναίκα με βρέφος στην αγκαλιά

Η γυναίκα ήθελε να επιστρέψει το αυτοκίνητο που της πούλησε, καθώς είχε πρόβλημα ενώ ο άνδρας της είχε πει ότι είναι όλα καλά μηχανικά.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο το βίντεο που κυκλοφόρησε με έναν άνδρα να ξυλοκοπεί άγρια μια αλλοδαπή γυναίκα που κρατούσε το μόλις 11 μηνών βρέφος της στην αγκαλιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα, η οποία έχει αιτηθεί άσυλο στη χώρα, πήγε να επιστρέψει το αυτοκίνητο που αγόρασε από έναν άνδρα καθώς παρουσίασε προβλήματα για τα οποία δεν ήταν ενήμερη. Συγκεκριμένα, την διαβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα μηχανικό πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα το πήγε στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάστασή του, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Μάλιστα πήγε και σε δεύτερο μηχανικό και της επιβεβαίωσε και αυτός ότι έχει μεγάλη ζημιά και την προέτρεψε να το επιστρέψει.

Ωστόσο, όταν η άτυχη γυναίκα πήγε να το δώσει πίσω και να ζητήσει τα λεφτά της ο άνδρας που της το πούλησε αρνήθηκε και αυτή τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο άντρας της απάντησε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αφού κανείς δεν μπορεί να του κάνει τίποτα επειδή είναι στη χώρα του. Μετά από λίγη ώρα και καθώς η γυναίκα καθόταν στα σκαλιά και επέμενε αυτός κατέβηκε και της επιτέθηκε. Επίσης προσπάθησε να επιτεθεί και στον συγκάτοικό της που ήταν εκεί για να την υποστηρίξει.

Το Generation for Change Cy τονίζει: «Καταδικάζουμε έντονα όλες τις βίαιες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων βίας κατά των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας. Καλούμε τις αρχές να αναλάβουν μέτρα και να προστατεύσουν όλα τα μέλη της κοινωνίας ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση - διαμονή και οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία από προκαταρκτική ενημέρωση, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού στη Λάρνακα. Επίσης, αναφέρει ότι απ' την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ενημερώθηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του άνδρα καθώς επίσης και λήψης καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Παράλληλα, ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν έκανε και ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος επικοινώνησε όπως λέει με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Πηγή: Sigmalive