Καμήλα δαγκώνει υπάλληλο ζωολογικού κήπου της Μινεσότα και τον σέρνει 15 μέτρα από το κεφάλι!

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει, ωστόσο δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. Η καμήλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του πάρκου, δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία της

Ένας υπάλληλος ζωολογικού κήπου της Μινεσότα αναρρώνει μετά από δάγκωμα καμήλας στο κεφάλι, σύμφωνα με το «People». Το μεσημέρι της Τετάρτης, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Στερνς δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στο «Hemker Park & Zoo».

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ενημερώθηκαν πως το θύμα, Roger Blenker, μετέφερε το ζώο σε άλλο μέρος, όταν εκείνο τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον έσυρε. «Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η καμήλα έβαλε το κεφάλι του Blenker στο στόμα της, δαγκώνοντάς το. Στη συνέχεια, η καμήλα έσυρε τον Blenker από το κεφάλι περίπου πέντε μέτρα», σημειώθηκε σε σχετική ανακοίνωση. 

Ένας δεύτερος υπάλληλος, ο Seth Wickso, παρενέβη και έβαλε μία πλαστική σακούλα στο στόμα του ζώου για να σταματήσει την επίθεση και τα κατάφερε. Τότε, όμως, εκείνη στράφηκε προς το μέρος του και επιτέθηκε σε εκείνον. Ο 32χρονος κατάφερε να το σκάσει. 

Ο Blenker μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει, ωστόσο δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. Η καμήλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του πάρκου, δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία της.  
Πηγή: skai.gr