Επιθέσεις με ρουκέτες στην Τουρκία: 3 οι νεκροί - Αναφορές για χτύπημα του PKK - Βίντεο

"Θα θέλαμε να πούμε στο έθνος μας ότι η απάντηση σε αυτές τις επιθέσεις θα δοθεί με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο" ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Πέντε ρουκέτες από το έδαφος της Συρίας έπληξαν νωρίτερα το Καρκαμίς, μια πόλη της επαρχίας Γκαζιαντέπ στην νοτιοανατολική Τουρκία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε ότι μια από τις ρουκέτες έπεσε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου, σκοτώνοντας ένα παιδί και μια δασκάλα, ενώ υπάρχει αδιευκρίνιστος αριθμός τραυματιών.

"Θα θέλαμε να πούμε στο έθνος μας ότι η απάντηση σε αυτές τις επιθέσεις θα δοθεί με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο" ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

"Οι 5 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από το Κομπάνι της Συρίας, που τελεί υπό τον έλεγχο της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/YPG" αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ. 

Τουλάχιστον 31 κυβερνητικοί στρατιώτες και Κούρδοι μαχητές στο Κομπάνι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης  «Γαμψό ξίφος» της Τουρκίας.

Πηγή: skai.gr