Ασύλληπτη τραγωδία στην Κόστα Ρίκα: Ποδοσφαιριστής νεκρός από επίθεση κροκόδειλου- Βίντεο

Στη συνέχεια το ερπετό δέχθηκε πυρά για να απελευθερωθεί το σώμα του Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίθ

Aνατριχίλα προκαλεί η είδηση του θανάτου ποδοσφαιριστή στη Κόστα Ρίκα από επίθεση κροκόδειλου

Ο Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ, ποδοσφαιριστής της Ντεπορτίβο Ρίο Κάνιας, βρήκε τραγικό θάνατο πηδώντας από γέφυρα σε ποτάμι της Σάντα Κρουζ όπου και δέχθηκε την επίθεση επίθεση από το σαρκοβόρο ερπετό το οποίο και τον έπνιξε πρωτού τον καταβροχθήσει.

Οι εικόνες και τα σχετικά βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνουν τον κροκόδειλο να κουβαλά το σώμα του θύματος στο στόμα του καθώς κολυμπάει μέσα στο νερό, προκαλούν φρίκη.

Στη συνέχεια το ερπετό δέχθηκε πυρά από τις αρχές προκειμένου προκειμένου να καταστεί εφικτή η συλλογή της σορού.

«Οι γείτονες της Σάντα Κρουζ μας είπαν ότι ο νεαρός άνδρας έκανε σωματική άσκηση όταν αποφάσισε να κάνει μια βουτιά. Στη συνέχεια πήδηξε από μια γέφυρα στον ποταμό Κάνιας», εξήγησε στο AFP άνθρωπος της τοπικής αστυνομίας. 

Δείτε βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ): 

«Με βαθύ πόνο δημοσιοποιούμε τον θάνατο του παίκτη μας Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τσούτσο, ενώνουμε τον πόνο ολόκληρης της οικογένειάς του. Θα σε δω που θα χάσεις. Παίρνεις ένα μέρος από όλους, αγαπητέ φίλε.

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους και θα σε θυμόμαστε σε πολλές πτυχές της αθλητικής σου ζωής ως προπονητή, ποδοσφαιριστή αλλά και ως πατέρα οικογένειας Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας, Τσούτσο. Πέτα ψηλά» έγραψε η ομάδα του στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της.

Πηγή: skai.gr